LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Maratonska proslava po Zagrebu

18 godina Radio Studenta!

Priključite se proslavi 18 godina Radio Studenta, a sve pratite na 100,5 MHz ili na radiostudent.hr.

Priključite se proslavi 18 godina Radio Studenta, a sve pratite na 100,5 MHz ili na radiostudent.hr.

Mladi duh zagrebačkog radijskog etera, Radio Student, vraća se i ove akademske godine u vaše uši i kreće sa sezonom 2014./2015. te novim ciklusom emitiranja ulazi u punoljetnost. Osamnaesta godina proslavit će se nizom aktivnosti i serijom koncerata, ali i pokretanjem osvježene internetske stranice.

Od početka, 31. listopada davne 1996. godine, Radio Student uvijek je angažirano služio općem dobru, promicao vrijednosti civilnoga društva, informirao, educirao i posvetio eter promociji dobre glazbe, a u osamnaest godina postao je cijenjena radijska postaja pa tako s 5,8% slušanosti spada među 10 najslušanijih postaja u Zagrebu.

Sve to ne bi bilo moguće bez više od 100 volontera koji surađuju na 44 emisije stvarajući program nekomercijalnog radija koji nije za svakoga.

Novo ruho radijske stranice nudi gledanje programa Radio Studenta putem dvije HD kamere koje emitiraju program iz studija i režije te preslušavanje propuštenih emisija podcastom. Nadalje, možete pratiti i što trenutno svira u eteru, čitati komentare urednika emisija, pratiti vijesti vezane za sam program Radio Studenta te preuzimati playliste emitirane glazbe na 100,5 MHz-a, jer to ste najčešće tražili.

Sve to događa se kao dio rođendanskog slavlja radija koji je pripremio maratonsku proslavu po cijelom Zagrebu tijekom idućih nekoliko mjeseci. Serija koncerata kojom se slavi rođendan dokaz je podrške koju uživa radio koji nije za svakoga, ali je poznat svima, a obljetnici su se priključili i mnogi zagrebački organizatori koji su u Radio Studentu prepoznali vrijednog medijskog partnera.

30.10. Diskodelija + Orvel / Klub

31.10. Radost + Ćudnoređe / Klub

07.11. Merchandise / Močvara

08.11. Stank (RS) – DJ EXPO / Masters

08.11. Nothing / Močvara

24.11. Laetitia Sadier / Močvara

25.11. Sage Francis / Močvara

13.11. Ti + Dojo + Nadja / Klub

18.11. GBH + Bastards On The Parade + Eskodus + Abergaz / Vintage Industrial Bar

19.11. Madball + .upset + Last Hope / Vintage Industrial Bar

20.11. Narednik Lobanja i Vod Smrti + Mburns + Overpower / Vintage Industrial Bar

21.11. Đubrivo + Mrtvi Petak / Vintage Industrial Bar

22.11. Radio Clash + What’s On Tv, Mama? / Vintage Industrial Bar

27.11. Nikki Louder + Rusti / Klub

05.12. Sonic Bullets Festival: The Bambi Molesters / C.Eckman + My Buddy Moose + B And The Bops + The Flaming Sideburns / Tvornica Kulture

06.12. Pips, Chips & Videoclips / Dom Sportova

13.12. Središnja rođendanska proslava Radio Studenta

19.12. Seven That Spells / Tvornica Kulture

Očekuje vas još iznenađenja pa se priključite proslavi osamnaestoga rođendana, a prije svega naćulite uši i okrenite na 100,5 MHz jer kreće nova sezona na Radio Studentu.

FOTO: RADIO STUDENT