LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sport i rekreacija

UniSport organizira niz besplatnih sportskih programa u Zagrebu i Varaždinu

Više nema izgovora za neaktivnost!

Više nema izgovora za neaktivnost!

UniSport Zagreb najavio je četiri sportska programa u kojima će studenti moći sudjelovati potpuno besplatno.

Prvi program uključuje funkcionalni trening i trening snage (crossfit), a održavat će se u teretani Ekonomskog fakulteta Zagreb. Može se sudjelovati u dvije grupe: jedna ponedjeljkom i srijedom od 16 do 17 sati, a druga utorkom i četvrtkom od 15 do 16.

Drugi program je trening s elastičnim gumama, koji će se održavati na Ravnicama (Šeferova 4). U njemu će se moći sudjelovati ponedjeljkom i srijedom od 20 do 21 sat.

Za one koji vole borilačke sportove, rade se dvije boksačke grupe: prva  na Vrbanima (Palinovečka 42 u podrumu OŠ Alojzija Stepinca) utorkom i četvrtkom od 19 do 20 sati, a druga na Črnomercu (Ilica 298 A) ponedjeljkom i srijedom od 21 do 22.

Studenti u Varaždinu također neće ostati zakinuti za rekreaciju: tako će ponedjeljkom od 14:30 do 15:30 i četvrtkom od 9:30 do 10:30 moći pohađati program nordijskog hodanja. On će se održavati na stadionu SC Sloboda (Ognjena Price 34).

Za prijave se treba izraditi profil u UniSport akreditacijskom sustavu, a informacije o pojedinačnim programima i kontakte trenera možete pronaći na linku.

Treninzi kreću već od idućeg tjedna a predviđeno trajanje je do sredine lipnja, ali ukoliko odaziv bude dobar isplanirat će se još aktivnosti.
FOTO: PIXABAY