LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dvodnevna edukacija

TheraBand akademija čini polaznike konkurentnijima na tržištu rada

Krajem studenoga održava se tečaj svjetski poznate TheraBand akademije. S certifikatom koji polaznici dobivaju po uspješnome završetku tečaja, omogućava se lakše zapošljavanje nakon završetka studija.

Krajem studenoga održava se tečaj svjetski poznate TheraBand akademije. S certifikatom koji polaznici dobivaju po uspješnome završetku tečaja, omogućava se lakše zapošljavanje nakon završetka studija.

Dodatne edukacije za vrijeme studiranja izrazito su važne za nas, mlade ljude, jer nam one pomažu da razvijemo već postojeća znanja te steknemo neka nova znanja i vještine koje će nas učiniti daleko konkurentnijima na tržištu rada. U ovome je trenutku to, kada se poslovi ne nude kao na pladnju, od velikoga značaja.

Dodatne vještine koje studenti steknu za vrijeme studiranja obogaćuju njihov životopis te im samim time omogućuju lakše zapošljavanje nakon završetka fakulteta. Također, s usvojenim vještinama već za vrijeme studiranja moguće je pronaći honorarni posao i time produbiti studentski džep. Nude se zanimljivi tečajevi, radionice i edukacije uz popuste – zato ne dvoji i odluči iskoristiti vrijeme studiranja za postavljanje sigurnih i čvrstih temelja za nadolazeću karijeru.

Upravo takvu priliku za dodatnu edukaciju studenti će imati već krajem ovoga mjeseca, 26. i 27. studenoga, kada će se održati tečaj svjetski poznate TheraBand akademije u prostorijama Privatne prakse fizikalne terapije Jadranka Brozd. Namijenjen je studentima kineziologije, fizikalne terapije i rehabilitacije, fizioterapeutima, kondicijskim trenerima, sportašima, doktorima i svima koji su zainteresirani za ovakvu vrstu edukacije. Nakon uspješno završenoga tečaja sudionici će dobiti certifikate koji im omogućuju certicifirano korištenje i rad s ThraBand trakama, loptama i balans-daskama.

Tečaj je idealna prilika za sve studente, a imat će i poseban popust, da ulože u svoje znanje i vještine što će im se sigurno isplatiti pri zapošljavanju, ali i u samome izvršavanju svojih budućih poslova. Više o edukaciji, sadržaju i prijavi pronađite na stranici Privatne prakse fizikalne terpaije Jadranka Brozd i Facebook događaju.

FOTO: FACEBOOK