LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodna konferencija

Svjetska sportska elita stiže na Kineziološki fakultet

Donosimo vam listu domaćih i međunarodnih uglednih i stručnih imena iz sportskog svijeta koja će govoriti na šesnaestom izdanju konferencije „Kondicijska priprema sportaša.”

Donosimo vam listu domaćih i međunarodnih uglednih i stručnih imena iz sportskog svijeta koja će govoriti na šesnaestom izdanju konferencije „Kondicijska priprema sportaša.”

Zagreb je domaćin međunarodnoj konferenciji Kondicijska priprema sportaša koja će se 23. i 24. veljače po 16. put održati na Kineziološkom fakultetu. Konferencija koja se kroz godine popela na sam vrh najprestižnijih u području kondicijske pripreme u Europi i šire posljednjeg će petka i subote u veljači okupiti neke od najcjenjenijih svjetskih i domaćih sportskih trenera i stručnjaka. 

Listu uglednih imena predvodi Francesc Cos, direktor Barça Innovation Huba nogometnog kluba Barcelona. Predstavit će koncept ovog projekta koji uključuje učinkovitu selekciju budućih nogometnih talenata, ali i razvoj te razmjenu znanja u područjima poput medicine, tehnologije, timskog sporta, društvenih znanosti i drugih.

Španjolskom stručnjaku pridružit će se i trener Julio Calleja. Riječ je o cijenjenom znanstveniku i kondicijskom treneru kojeg je najviše proslavio rad s najboljom španjolskom košarkaškom generacijom u povijesti, europskim i svjetskim prvacima.

Tu je i Francesco Cuzzolin, sportski stručnjak čije je ime uz brojne druge uspjehe u svijetu prepoznato i po uspješnom kondicijskom vodstvu NBA košarkaške momčadi Toronto Raptors.

Francesco Cuzzolin; foto: Select PR

Uz brojne svjetske stručnjake, svoja znanja podijelit će i domaći stručnjaci poput kondicijskog trenera košarkaškog kluba Baskonija Luke Svilara te Igora Čerenšeka, čiji mentalni trening profesionalne sportaše dovodi do samog vrha i pruža jedan novi, suvremen i sveobuhvatan pogled na kondicijsku pripremu sportaša.

Šesnaesto izdanje konferencije održava se u organizaciji Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Udruge kondicijskih trenera Hrvatske.

FOTO: SELECT PR