LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagrade osječkim studentima

Studenti KIFOS-a drugu godinu zaredom osvojili nagrade na znanstvenoj konferenciji

Nagradu za najbolji studentski rad na 21. godišnjoj međunarodnoj konferenciji Kondicijska priprema sportaša već drugu godinu za redom osvojio je Blago Čepo.

Nagradu za najbolji studentski rad na 21. godišnjoj međunarodnoj konferenciji Kondicijska priprema sportaša već drugu godinu za redom osvojio je Blago Čepo.

U petak, 24. veljače u Zagrebu  održala se 21. godišnja međunarodna konferencija – Kondicijska priprema sportaša 2023. Studenti osječkog Kineziološkog fakulteta aplicirali su veliki broj radova, od kojih je njih 5 prijavljeno za natječaj za najbolji studentski rad.

U završnom dijelu konferencije, izložili su svoje radove pred povjerenstvom iz različitih država i ostalim polaznicima Konferencije. Nagradu za najbolji studentski rad na 21. godišnjoj međunarodnoj konferenciji Kondicijska priprema sportaša već drugu godinu za redom osvojio je Blago Čepo (3. godina prijediplomskog sveučilišnog studija Kineziologija).

Čepo je na natječaj aplicirao dva svoja rada pod nazivom Analiza pokazatelja situacijske učinkovitosti Hrvatske nogometne reprezentacije tijekom Svjetskog prvenstva 2018. godine i 2022. godine i Povezanost pokazatelja situacijske učinkovitosti i konačnog rezultata na utakmicama grupne faze Svjetskog prvenstva 2022. godine u nogometu.

Valja napomenuti kako su drugo i treće mjesto osvojili također studenti KIFOS-a, Jana Gregurić i Sara Aščić (drugo mjesto) te Ivan Paravac i Atila Salaj (treće mjesto).

Izjave dobitnika možete pročitati ovdje.

FOTO: UNSPLASH