LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kopačka solidarnosti

Studenti i poduzetnici zajedno loptom do dječjeg osmijeha

Studenti raznih udruga pod vodstvom eSTUDENT-a i ove godine igranjem nogometa prikupljaju sredstva za obrazovanje i razvoj djece i mladih.

Studenti raznih udruga pod vodstvom eSTUDENT-a i ove godine igranjem nogometa prikupljaju sredstva za obrazovanje i razvoj djece i mladih.

Sedmi po redu humanitarni malonogometni turnir Kopačka solidarnosti održat će se 6. i 7. svibnja 2017. u Boćarskom domu u Zagrebu. U subotu, 6. svibnja, s početkom u 9 sati održat će se čak devet utakmica u trajanju od 30 minuta u kojima će zaigrati studenti i ekipe poznatih poduzeća. U nedjelju, 7. svibnja, održat će se dva polufinala te će zaigrati i tri ženske nogometne ekipe nakon čega je predviđeno finale, a na samom kraju i dodjela medalja.

Kopačka solidarnosti projekt je udruge eSTUDENT te je namijenjen prikupljanju sredstava za obrazovanje i razvoj djece i mladih. U sklopu turnira studenti raznih udruga i organizacija poput eSTUDENT-a, Aieseca, Hrvatske akademske zajednice i Financijskog kluba odmjeravaju svoje nogometne vještine s ekipama poduzeća poput ZABA-e, Adacte, INE, PwC-a i Infinuma.

– Ove godine studenti i poduzeća u sklopu turnira zajedničkim snagama žele prikupiti sredstva koja bi omogućila Centru za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj kupovinu potrebnih materijala za svoje štićenike. Spomenuti centar namijenjen je rehabilitaciji, odgoju i obrazovanju djece s komunikacijskim poteškoćama te djece i mladeži oštećenog sluha i govora. – staknuli su organizatori.

Tim za društveno odgovorno poslovanje udruge eSTUDENT tijekom cijele akademske godine provodi niz projekata čiji je cilj potaknuti društvo, pogotovo mlade studente, na veću humanitarnost i brigu za druge. Njihovi projekti služe boljem povezivanju studenata, razvoju međusobne komunikacije i stjecanju iskustva, kao i podizanju svijesti o onima koji trebaju našu pomoć i podršku.

FOTO: ESTUDENT