LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nisu uspjeli ući u polufinale

Riječki odbojkaši poraženi nakon zanimljive utakmice

Bolja je bila momčad iz Almerije rezultatom 3:2 u setovima.

Bolja je bila momčad iz Almerije rezultatom 3:2 u setovima.

Muški odbojkaši Sveučilišta u Rijeci poraženi su u četvrtfinalu Europskog sveučilišnog prvenstva u talijanskom Camerinu. Porazili su ih odbojkaši Sveučilišta u Almeriji rezultatom 3:2. Susret su obilježili izjednačenost ekipa, jako nevrijeme i nestanak struje.

U prva dva seta obje ekipe bile su izjednačene, igralo se poen za poen. Pri rezultatu od 2:1 u setovima za riječku ekipu na Camerino se spustilo jako nevrijeme zbog kojega je došlo do nestanka struje i pada temperature. Takvi uvjeti išli su na ruku španjolskoj momčadi koja je preokrenula rezultat i na kraju slavila.

- Ovo je zaista bila najneobičnija tekma koju je itko od članova ekipa do sada igrao - za Unisport.hr rekao je kapetan riječke momčadi Marin Sušanj. Nakon svega, zaista nam je žao što nismo ušli u polufinale, ali smatram da smo prikazali odličnu odbojku i zadovoljili sve gledatelje, a dvorana je bila prepuna - dodao je.

Riječka momčad se nakon dobrih igara na ovom natjecanju ipak nije uspjela plasirati među četiri najbolje ekipe. Iduću utakmicu igraju protiv momčadi iz Turske.

FOTO: UNISPORT.HR