LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Rekreacija

Pokažite svoje sportske vještine na ovom studentskom turniru!

Otvorene prijave za studentski turnir u badmintonu.

Otvorene prijave za studentski turnir u badmintonu.

Ako tražite zabavnu aktivnost na koju možete ići s ekipom, sportski turnir u badmintonu mogao bi biti odlična prilika za to. Nesvakidašnja aktivnost s kojom ćete se odmaknuti od vaših standardnih druženja u kafiću ili od učenja u knjižnici, održat će se u petak, 9. ožujka 2024. godine u Badminton centru „Turbo limać" na Zagrebačkom velesajmu, paviljon 25, 1. kat.
 


VEZANO: FZSRI: „Naši studenti mogu puno naučiti od fizioterapeuta koji rade u sportskim klubovima“Ako niste sigurni koja su pravila ove igre ili ste propustili priliku za igranjem badmintona na tjelesnom, u ovom kratkom videu možete naučiti sve što vam treba.
 
@marzz_yy RULES IN BADMINTON @Grafindzz:© Videos and Photos are not mine, credits to its rightul owners. No copyright infrigement intended‼️‼️ #badmintonskills#badmintonhighlight#badmintonphilippines#badmintonplayer#fyp#badmintontips#badmintoninsight#badmimtonislife ♬ original sound - Grafindzz

Izazovite prijatelje ili se pojavite sami, u svakom slučaju iskoristite ovaj događaj da se odmaknete od učenja za ispitne rokove.

Prijaviti se možete na e-mail adresu: sport-rekreacija@sczg.hr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Studentski centar Zagreb (@sczagreb)

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA