LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radionice za mlade

(Po)Kreni se!: samoobrana, yoga, capoeira, funkcionalni trening – besplatno u Amazonasu

Radioniciom samoobrane zakazanom za 30. 11. započinje vikend različitih besplatnih radionica za mlade kojima će ih udruga Amazonas potaknuti na usvajanje zdravih životnih navika.

Radioniciom samoobrane zakazanom za 30. 11. započinje vikend različitih besplatnih radionica za mlade kojima će ih udruga Amazonas potaknuti na usvajanje zdravih životnih navika.

Želiš pokrenuti svoje tijelo i/ili misli i osjećati se dobro? Unutar projekta (Po)Kreni se! udruga Amazonas od 30. 11. do 2. 12. organizira vikend različitih besplatnih radionica za mlade koje će vas pokrenuti, informirati i motivirati na usvajanje zdravih životnih navika. 

Program počinje s radionicom samoobrane Pabla Sanza Barcene. Na njoj ćete imati priliku naučiti 10 obrana koje omogućavaju osobi da izbjegne fizički napad te dobiti korisne informacije o online alatima i sadržajima koji pružaju mogućnost da besplatno nastavite razvijati svoje zahvate. Isti dan održat će se i radionica capoeire na kojoj ćete se baviti istraživanjem kulture pokreta s naglaskom na prirodna kretanja. Ona će biti inspirirana pokretima iz capoeire, a radit će se na razvoju ravnoteže, fleksibilnosti i koordinacije pokreta. Vodit će je Tena Kostanjšek. 

Subota popodne rezervirana je za radionicu funkcionalnog treninga. Pripremio ju je Tomislav Skoko, a u njenu sklopu informirat ćete se o konceptu treninga kojim se utječe na istovremeni razvoj što većeg broja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti i osobina te na sastav tijela. 

Za sam kraj aktivnog vikenda, za nedjelju je spremna radionica yoge kako biste se opustili i osvijestili svoje tijelo. Tina Bertović objasnit će vam da je samo 20 minuta dnevno dovoljno da usporite misli, efikasnije obavljate dnevne zadatke te da dovedete kisik u svoje stanice i razbudite tijelo od glave do pete. Uz to, dobit ćete i korisne online linkove na kojima se mogu pronaći kraći programi vježbi za svakodnevnu praksu. 

Sve četiri radionice održat će se prostoru Udruge na zagrebačkoj adresi Kosirnikova 64, Jelenovac. Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete ispunjavanjem prijavnice. Projekt (Po)Kreni se! financijski podržava Grad Zagreb – gradski ured za sport i mlade. 

FOTO: INSTAGRAM