LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
OD STUDENATA ZA STUDENTE

Ovogodišnja Kampusijada studentima donosi bogati sportski program

Ovogodišnja Kampusijada održat će se od 17. do 19. svibnja na znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj pod već poznatim sloganom „od studenata za studente”. Naravno, za sve studente Sveučilišta u Zagrebu spremaju se brojne sportske discipline i aktivnosti, a sudjelovanje je potpuno besplatno.

Ovogodišnja Kampusijada održat će se od 17. do 19. svibnja na znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj pod već poznatim sloganom „od studenata za studente”. Naravno, za sve studente Sveučilišta u Zagrebu spremaju se brojne sportske discipline i aktivnosti, a sudjelovanje je potpuno besplatno.

Prošle godine uz veliki povratak, ove godine u još boljem izdanju – u tijeku su posljednje pripreme za Kampusijadu 2023., najveće studentsko-sportsko natjecanje.

Ovogodišnja Kampusijada održat će se od 17. do 19. svibnja na znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj pod već poznatim sloganom od studenata za studente. Naravno, za sve studente Sveučilišta u Zagrebu spremaju se brojne sportske discipline i aktivnosti, a sudjelovanje je potpuno besplatno.

Uz nezaobilazne turnire u nogometu, košarci, odbojci i graničaru, održat će se turniri u stolnom nogometu i stolnom tenisu, šahovski turnir te apsolutni hit prošlogodišnje Kampusijade, Beerpong. Ljubitelji kartanja moći će se okušati u beli, briškuli i trešeti, a oni koji vole upregnuti moždane vijuge, svoje će znanje pokazati na kvizu koji se ove godine organizira u suradnji s ekipom Kvizilijade. Okupite ekipe, pripremite dresove i budite spremni za prijave koje se ubrzo otvaraju.

Otvorene su prijave za najveće studentsko sportsko natjecanje „Kampusijada”!


Uz sportske discipline posjetitelji će tijekom cijele Kampusijade uživati u druženju uz glazbeni program i zanimljive izvođače, a ponovno će se održavati i edukativne aktivnosti Zaklade Petrin korak. Nakon tri vrlo aktivna dana, kao završnica slijedi veliki afterparty u suradnji s klubom Boogaloo. Dakako da smijeha i zabave neće nedostajati, a najbolje natjecatelje očekuju vrijedne nagrade sponzora Kampusijade: HADO-a, Padel.hr-a, FoanSaky putovanja, Amazinga, Muzeja Iluzija, ClueGo Escape Rooma, Decathlona uz potporu Zaklade Petrina koraka, Elipsa s.z. te AS-usluge.

Kampusijada se održava u organizaciji Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti, Fakulteta hrvatskih studija i njihovih studentskih zborova u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu i Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu. Važno je naglasiti da je prošlogodišnja Kampusijada vraćena nakon petogodišnje pauze te je ostvarila značajan uspjeh – gotovo 550 natjecatelja te više od 1200 posjetitelja. Za pripremu i realizaciju događaja pobrinuli su se vrijedni studenti volonteri te Organizacijski odbor Kampusijade u sastavu studenata triju fakulteta znanstveno-učilišnog kampusa Borongaj.   

Ni vremenske neprilike nisu spriječile ovogodišnju Kampusijadu, evo koje su ekipe slavile