LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Multi-sportski događaj u Hrvatskoj

Osigurajte svoje ulaznice za spektakularnu ceremoniju otvaranja Europskih sveučilišnih igara

Bliži se spektakularna ceremonija otvaranja najvećeg multi-sportskog događaja u Hrvatskoj. Građani mogu podići besplatne ulaznice na nekoliko gradskih lokacija.

Bliži se spektakularna ceremonija otvaranja najvećeg multi-sportskog događaja u Hrvatskoj. Građani mogu podići besplatne ulaznice na nekoliko gradskih lokacija.

Iako je prošlo gotovo 30 godina od održavanja zagrebačke Univerzijade, uspomena na ovaj događaj i danas je živa. Među brojnih uspomenama i slikama, koje će zauvijek ostati u pamćenju, posebno mjesto zauzela je upravo ceremonija otvaranja održana na stadionu Maksimir.

Danas je vrijeme za nove priče. Ostalo je još samo nekoliko dana do početka Europskih sveučilišnih igara, najvećeg multi-sportskog događaja u povijesti Republike Hrvatske koje će okupiti preko 5000 sportaša iz 41 europske zemlje te gotovo 400 sveučilišta.

Uz niz događaja i natjecanja u 21 sportu u Zagrebu i Rijeci, najveći spektakl očekuje nas već 13. srpnja, kada će se s početkom u 21 sat na stadionu Mladost u Zagrebu održati svečana ceremonija otvaranja Europskih sveučilišnih igara.

Nemojte propustiti priliku da i sami budete dijelom ovog događaja, o kojem će se dugo vremena pričati, kao što se i danas priča o spektakularnom otvaranju Univerzijade s početka priče. Osigurajte svoju kartu na vrijeme i budite dijelom spektakla čije će slike putem TV ekrana obići više od 100 zemalja diljem svijeta.

Foto: ESI

Jedino što morate je na vrijeme osigurati svoje ulaznice koje su potpuno besplatne za sve zainteresirane građane. Moguće ih je podići na blagajnama bazena Svetice, Utrine i Mladost, radnim danom i vikendom prema rasporedu:

Blagajna, BAZEN SVETICE: radnim danom 8-22 h, sub: 11-22 h, ned: 8-22 h​;

Blagajna, BAZEN UTRINE: radnim danom 8-20 h, sub: 13-16:30h, ned: 15-20 h;

Blagajna, BAZEN MLADOST: radnim danom 8-19:30 h, sub: 13-17 h, ned: 10-14 h.

Garancija za događaj koji će se pamtiti jest zanimljiv i zabavan program, prepun iznenađenja. Kao režiser ga potpisuje Krešimir Dolenčić, a u njemu će sudjelovati nekoliko tisuća sportaša iz čitave Europe.

FOTO: ESI