LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Studenti“ novi malonogometni prvaci Hrvatske

Malonogometaši Alumnusa stigli do prve titule prvaka Hrvatske

U petoj utakmici doigravanja za malonogometnog prvaka Hrvatske, u zagrebačkoj Martinovki sastale su se ekipe MNK Alumnus i Novo Vrijeme Apfel.

U petoj utakmici doigravanja za malonogometnog prvaka Hrvatske, u zagrebačkoj Martinovki sastale su se ekipe MNK Alumnus i Novo Vrijeme Apfel.

Ovaj vikend u zagrebačkoj Martinovki odigrana je peta utakmica doigravanja za malonogometnog prvaka Hrvatske. Sastale su se ekipe MNK Alumnus i Novo Vrijeme Apfel.

Pred šestotinjak gledatelja koji su nazočili napetoj utakmici u kojoj su obje ekipe pokazale zašto su došle do završnice, s(p)retniji su bili popularni Studenti, kako igračima Alumnusa tepa vjerna publika.

Iako su domaćini bolje otvorili utakmicu i već na samom početku zaredali nekoliko prilika za zgoditak, ekipa iz Makarske povela je u 16. minuti pogotkom Babića. Svega pet minuta kasnije Alumnus golom Penave poravnava rezultat i utakmicu rezultatski vraća na početak. Nedugo zatim, Penava i drugi put gura loptu u gol i Studente dovodi u vodstvo 2:1.

Makarani su pokušali s igračem-golmanom, što im polazi za rukom. Naime, minutu prije kraja Jelavić poravnava na 2:2 i budi pedesetak navijača koji su svoju ekipu došli bodriti iz Makarske.

No, tada na scenu stupa Penava koji u posljednjoj minuti susreta postiže hattrick i Alumnusu donosi prvi naslov malonogometnog prvaka Hrvatske. Čestitamo Studentima!

FOTO: FACEBOOK