LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarni projekt

Kopačka solidarnosti: Malonogometnim turnirom do kvalitetnijeg obrazovanja mladih

Turnir Kopačka solidarnosti održava se devetu godinu zaredom, a sva prikupljena sredstva ove će se godine utrošiti za kupnju didaktičke opreme za slijepu djecu i odrasle.

Turnir Kopačka solidarnosti održava se devetu godinu zaredom, a sva prikupljena sredstva ove će se godine utrošiti za kupnju didaktičke opreme za slijepu djecu i odrasle.

Kopačka solidarnosti, dvodnevni malonogometni turnir koji organizira udruga eSTUDENT, održat će se 27. i 28. travnja s početkom u 9 sati u dvorani Centra Vinko Bek. Njegov je cilj skupljanje donacija za štićenike pojedinih odgojno-obrazovnih ustanova, kako bi mogli dobiti potrebnu skrb i obrazovanje, odnosno sportskim aktivnostima ukazati na potrebe djece i mladih u društvu te poboljšati kvalitetu obrazovanja kako bi svaka osoba imala mogućnost ostvariti svoje potencijale.

Turnir se održava devetu godinu zaredom, a sva prikupljena sredstva namijenjena su Centru za slijepe i slabovidne Vinko Bek. Svojim će sudjelovanjem studenti i poduzeća prikupljati novce za kupovinu potrebne didaktičke opreme za slijepu djecu i odrasle s kojom se mogu lakše naučiti snalaziti u prostoru.

– Želja je svim sudionicima pružiti zabavan i opušten vikend na kojem se mogu odmoriti od radnog tjedna te da svi zajedno u humanitarnom ozračju, potaknuti na rekreaciju, uživaju u sportskim aktivnostima. – poručuju iz udruge eSTUDENT.

Ovo izdanje bilježi najveći broj sudionika dosad – 12 poduzeća i dvije udruge. Turnir, međutim, nije rezerviran samo za igrače, stoga se pozivaju svi da doniraju svoj vikend i dođu podržati ovu humanitarnu akciju. Dodatne informacije nalaze se na službenoj stranici i Facebook događaju.

FOTO: ESTUDENT