LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jesenski upisni rok

Jedan od najpoželjnijih fakulteta u Hrvatskoj upisuje buduće stručnjake kineziologije

Priliku da se pridruže brojnom društvu uspješnih stručnjaka kineziologa budući studenti imat će na jesenskom upisnom roku. Prijave za preddiplomski stručni studij vrše se od 1. do 6. rujna, a za specijalistički diplomski studij od 11. do 15. rujna.

Priliku da se pridruže brojnom društvu uspješnih stručnjaka kineziologa budući studenti imat će na jesenskom upisnom roku. Prijave za preddiplomski stručni studij vrše se od 1. do 6. rujna, a za specijalistički diplomski studij od 11. do 15. rujna.

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, čije je obrazovanje jedno od najpoželjnijih među mladima u Hrvatskoj, objavljuje upise na preddiplomski stručni studij i specijalistički diplomski stručni studij Izobrazbe trenera. Budući studenti na jesenskom upisnom roku tako imaju priliku napraviti prvi korak prema tituli stručnjaka u području sporta, sportske rekreacije, kondicijske pripreme sportaša i fitnesa.

Studenti koji završe preddiplomski stručni studiji na temelju usvojena znanja steći će kompetencije i vještine za uspješno provođenje stručnih poslova poput kreiranja planova i programa trenažnih procesa u sportu, sportskoj rekreaciji, kondicijskoj pripremi sportaša i fitnesu, kao i upravljanja kadrovskim, financijskim i prostornim resursima važnim za uspješno stručno djelovanje u pojedinim područjima primjene. Studenti specijalističkog diplomskog stručnog studija steći će kompetencije za izvođenje najsloženijih stručnih i upravljačkih poslova u sportu u vladinim tijelima za sport, kao i u nacionalnim, županijskim, gradskim i općinskim zajednicama i savezima za sport.

Foto: Select PR

Jedna od najtraženijih grana obrazovanja na Kineziološkom fakultetu stručni je studij Izobrazba trenera na kojem se studenti obrazuju za obavljanje stručnih poslova u sportu. Ovaj je studijski centar ove godine proširio broj zanimljivih studijskih usmjerenja pa tako budući studenti mogu izabrati: akrobatski rock and roll, atletiku, badminton, bejzbol, biciklizam, biljar, boks, dizanje utega, hokej na travi, hrvanje, jedrenje, judo, kajakaštvo, karate, kick boxing, klizanje, konjički sport, košarku, kuglanje, mačevanje, nogomet, odbojku, pikado, ples, plivanje, rukomet, skijanje, sportsku gimnastiku, stolni tenis, streličarstvo, streljaštvo, taekwondo, tenis, triatlon, vaterpolo i veslanje.

Priliku da se pridruže brojnom društvu uspješnih stručnjaka kineziologa budući studenti imat će na jesenskom upisnom roku. Prijave za studij vrše se elektroničkim putem te predajom potrebne dokumentacije osobno ili preporučenom pošiljkom na Kineziološki fakultet u vremenu od 1. do 6. rujna za preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera te u vremenu od 11. do 15. rujna za specijalistički diplomski stručni studij Izobrazba trenera. Razredbeni postupak za preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera održava se 9. rujna.

Detaljnije informacije o prijavama i upisima te aktivnostima Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu nalaze se na njegovoj službenoj stranici.

FOTO: SELECT PR