LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska potpora FPZG-a

Zagrebački fakultet raspisao natječaj za 9 stipendija i 4 jednokratne pomoći

Natječaj Fakulteta političkih znanosti otvoren je od 21. rujna do 21. listopada 2020. godine.

Natječaj Fakulteta političkih znanosti otvoren je od 21. rujna do 21. listopada 2020. godine.

Fakultet političkih znanosti raspisao je natječaj za dodjelu mjesečnih stipendija i jednokratnih pomoći na temelju socioekonomskog statusa za akademsku godinu 2020/2021.

Natječaj je otvoren od 21. rujna do 21. listopada, a prijave se podnose u Urudžbenom uredu od 10 do 12 sati. Dodjeljuje se ukupno 9 stipendija i 4 jednokratne pomoći redovitim studentima upisanima na preddiplomski studij politologije ili novinarstva te studentima diplomskog studija politologije ili novinarstva, i to ako:
  • su stekli najmanje 50 ECTS-bodova u prethodnoj akademskoj godini, osim ako je riječ o studentu koji je prvi put upisan u prvu godinu studija
  • imaju prosjek ocjena svih predmeta 3,0 ili prosjek ocjena prethodne akademske godine viši od 3,5 zaokruženo na prvu decimalu
  • prosječni mjesečni prihodi po članu obitelji ne prelaze 75% proračunske osnovice koja se utvrđuje svake godine odgovarajućim propisom.
Za dodjelu jednokratne pomoći mogu se također prijaviti redoviti studenti spomenutih studija pod jednakim uvjetima, osim u slučaju zadnjeg uvjeta, gdje je bitno da prosječni mjesečni prihodi po članu obitelji ne prelaze 65% proračunske osnovice koja se utvrđuje svake godine odgovarajućim propisom.

Detaljnije informacije možete pronaći na poveznici.
FOTO: PIXABAY