LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prilika za mlade poduzetnike

Visoka poslovna škola PAR nudi 8 stipendija u ukupnoj vrijednosti od 200 000 kuna

Do 15. svibnja zaprimaju se prijave za 8 stipendija Visoke škole PAR u ukupnoj vrijednosti od 200 000 kuna.

Do 15. svibnja zaprimaju se prijave za 8 stipendija Visoke škole PAR u ukupnoj vrijednosti od 200 000 kuna.

Visoka poslovna škola PAR u Rijeci provodi stručni studij s ciljem obrazovanja mladih, modernih i poduzetnički orijentiranih kadrova koji žele drugačije obrazovanje. I ove je godina raspisala natječaj za stipendiju naziva Za sljedeću generaciju poduzetnica i poduzetnika u vrijednosti od čak 200 000 kuna!

Kome su namijenjene ove stipendije?

Namijenjene su svima koji žele naučiti što je business management, svima onima koji se žele upustiti u svijet poduzetništva kao i onima koji su to već učinili, ali nisu do sada imali prilike posvetiti se obrazovanju. Dodjeljuje ih se ukupno 8:

  • 1 stipendija u iznosu od  75 000 kn
  • 2 stipendije u iznosu od 25 000 kn
  • 5 stipendija u iznosu od 15 000 kn

Kako dobiti stipendiju?

Potrebno je snimiti video trajanja do 1 minute u kojemu se kandidat treba predstaviti te navesti zašto je PAR njegov idealan obrazovni PARtner. Osim toga, kandidat treba poslati esej na temu Kako vidim svijet poslije COVID-19 krize dužine jedne A4 stranice, font Times New Roman, veličina 12.

Natječaj traje do 15. svibnja 2020. godine. Linkovi na video uratke i eseji šalju se na e-mail stipendije@par.hr. Nakon prikupljenih i pregledanih prijava, kandidati će pristupiti testiranju, a više o stipendiji možete pronaći ovdje.

FOTO: FACEBOOK / VISOKA POSLOVNA ŠKOLA PAR