LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nova usluga na financijskom tržištu

Uz aplikaciju Aircash vrlo brzo stižeš do novca

Aplikacija Aircash nova je usluga na hrvatskom financijskom tržištu. Odličan je izbor za putnike, studente i turiste zbog svoje brzine, jednostavnosti i sigurnosti.

Aplikacija Aircash nova je usluga na hrvatskom financijskom tržištu. Odličan je izbor za putnike, studente i turiste zbog svoje brzine, jednostavnosti i sigurnosti.

Ustaješ u podne jer si sinoć, odnosno jutros, došao iz izlaska. Onako mamuran pogledaš u novčanik i oblije te znoj jer je unutra samo par kovanica. Vještim talentom moljakanja uspiješ nagovoriti mamu da ti pošalje nešto novca da preživiš do kraja mjeseca. No, shvatiš da je već subota poslijepodne te da banke više ne rade, a ona ti novac ne može drugačije uplatiti.

Ne moraš više paničariti, vikend može ostati savršen zahvaljujući novoj usluzi na financijskom tržištu Hrvatske, koja nosi naziv Aircash. Riječ je o jednostavnoj aplikaciji za pametne telefone na kojoj se kreiraju transakcije i potom uplaćuju ili isplaćuju na Ininim prodajnim mjestima.

Možda zapravo nisi okorjeli partijaner, već si jednostavno zaglavio radi neplaćenog računa za mobitel ili kazne za javni prijevoz pa su ti blokirali račun. Aircash će olakšati one situacije kada je novac potreban brzo, a nemaš vremena ili mogućnosti posjetiti svoju poslovnicu banke. Prijenos novca traje nekoliko sekundi, a cijeli proces nije zahtjevniji od običnog slanja poruke. Nema ispunjavanja kompliciranih papirnatih obrazaca, a korisnici obavljaju novčane transfere u vrijeme koje njima odgovara, s obzirom na to da je mnogo maloprodajnih mjesta Ine otvoreno 24 sata na dan.

Aircash je odličan izbor za putnike, studente, turiste, mlađu populaciju, ljude u izlascima te one kojima novac treba odmah. U svim navedenim i sličnim situacijama odličan je zbog svoje brzine, jednostavnosti i sigurnosti.

U nastavku rješavamo najčešće nedoumice korisnika:

  • Korisnik ne mora biti punoljetan da bi koristio aplikaciju.
  • Proces uplate i isplate vrlo je jednostavan. Moraš samo pokazati bar kod s mobitela prodavaču koji će ga skenirati te onda obaviš uplatu ili isplatu novca. Postupak traje tek nekoliko sekundi.
  • Prilikom registracije potrebno je upisati OIB da možeš ponovno pristupiti svojim starim transakcijama kad promijeniš mobitel ili broj.
  • Najmanji je iznos za uplatu, odnosno isplatu 50 kuna, a najveći 2000 kuna.
  • Naknade se plaćaju samo prilikom uplate, a više o iznosima možeš pročitati na poveznici.
  • Zasad još nije moguće slati ili primati novce u ili iz inozemstva, ali ta će pogodnost uskoro biti omogućena.
  • Novac je moguće poslati ili podići na svih 400 postaja Ine u Hrvatskoj.
  • Trenutno se vrše samo uplate gotovine, ali se radi na omogućavanju uplata putem kartica.

Više informacija o Aircash ulazi i novitetima potražite na službenoj internetskoj i Facebook stranici.

FOTO: AIRCASH D.O.O.