LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pogodnosti za studente i mlade

Uči, zabavljaj se i osvoji nagrade – iz udobnosti svoga doma!

Kada si primoran ostati doma, ne preostaje ti ništa drugo nego pametno iskoristiti vrijeme koje ćeš ionako najvećim dijelom provesti za računalom i mobitelom. Mi ti donosimo super prijedlog kako svoje skrolanje i tipkanje pretvoriti u hrpu izvrsnih pogodnosti!

Kada si primoran ostati doma, ne preostaje ti ništa drugo nego pametno iskoristiti vrijeme koje ćeš ionako najvećim dijelom provesti za računalom i mobitelom. Mi ti donosimo super prijedlog kako svoje skrolanje i tipkanje pretvoriti u hrpu izvrsnih pogodnosti!

Ako si i ti među onim studentima koji ovih dana prate online predavanja i svoje studentske navike prilagođavaju ostanku u kući, vjerojatno provodiš za elektroničkim uređajima više vremena nego inače. Možda se počinješ osjećati kao da polako gubiš inspiraciju što činiti u slobodno vrijeme koje inače čuvaš za druženje, hobi ili sport, ali to ne znači da vrijeme provedeno doma znači izgubljeno. Donosimo ti prijedlog kako u nadolazećim danima iskoristiti minute i sate provedene na laptopu, mobitelu ili tabletu.

Što sve možeš činiti online? Osim skrolanja društvenim mrežama, slušanja glazbe ili gledanja serija i filmova, bespuće interneta donosi ti još puno korisnih stvari. Među ostalima, tu su i sadržaji koji se odnose na tvoje uobičajene obveze poput onih financijskih, a iz udobnosti svog doma sada možeš istovremeno brinuti o svojim financijama, osvajati bodove i nagrade te ostvarivati popuste koje ćeš iskoristiti jednom kad izađeš iz kuće. Kako, pitaš se?

Mnogo jednostavnije nego što misliš! Riječ je o programu vjernosti OTP banke, a koji je prije svega besplatan i potpuno zabavan. OTPetica jedinstvena je aplikacija u koju se registriraš putem mobilnog ili internet bankarstva u svega nekoliko klikova. Tu počinje iskustvo koje će biti podjednako zabavno, edukativno i praktično, a pritom imaš priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Ukratko, u ovoj aplikaciji možeš učiti o proizvodima i uslugama OTP banke, rješavati zanimljive izazove i skupljati bodove, a u konačnici te iste bodove zamijeniti za mnoge pogodnosti partnera OTP banke. Samo neki od više od 30 partnera su A1, dm, Konzum, Flixbus, Pickbox ili Nextbike, a neke od pogodnosti moći ćeš iskoristiti i iz vlastitog naslonjača. Što ti je pritom činiti?

Upravo ovih dana, dok vrijedno skrolaš svojim ekranom, imaš priliku osvojiti svoje prve bodove. Online možeš riješiti poneki kviz, primjerice kviz o tekućem računu ili o dnevnom limitu podizanja gotovine na bankomatu. Pored 20-ak različitih kvizova, postoje i brojni drugi izazovi kojima ćeš dovesti svoje financije u red i osvojiti vrijedne bodove. Neki od njih su povezivanje OTPetice s Facebook računom, ugovaranje MasterCard prepaid kartice ili ugovaranje planirane štednje. Sve to možeš učiniti u nekoliko klikova, bez odlaska u poslovnicu!

Sada imaš priliku iskoristiti ovo vrijeme koje provodiš u zatvorenom. Kada uzmeš pauzu od učenja i čitanja ispitne literature, učini nešto korisno za sebe i svoje financije, i uživaj u rezultatima.
FOTO: PINTEREST