LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski poslovi

Trenutna ponuda poslova: od konobarenja na Korčuli do proizvodnje kozmetike u okolici Zagreba

Na našoj internetskoj stranici svakodnevno možete pronaći nove natječaje za poslove diljem Hrvatske. Ovaj tjedan izdvojili smo zanimljive ljetne poslove za studente koji žele raditi na moru, ali i za one koji će praznike provesti u Zagrebu.

Na našoj internetskoj stranici svakodnevno možete pronaći nove natječaje za poslove diljem Hrvatske. Ovaj tjedan izdvojili smo zanimljive ljetne poslove za studente koji žele raditi na moru, ali i za one koji će praznike provesti u Zagrebu.

Završetkom još jedne akademske godine, većina studenata kreće u potragu za ljetnim poslovima kako bi uštedjeli novac prije ponovnog odlaska na fakultet, ali i kako bi stekli nova iskustva. U ljetnom razdoblju poslovi se uglavnom traže u gradovima na moru, ali velik izbor čeka i studente koji će ljeto provesti u Zagrebu. Sa stranice Studentski poslovi izdvojili smo nekoliko primamljivih poslova za svačiji ukus.

Studenti koji ljeto žele provesti na moru imaju odličnu priliku zaposliti se na Korčuli u restoranu Salsa Bar & Grill kao konobar/ica, barmen/ica ili pomoćni kuhar/ica. Hrana i smještaj su plaćeni, dok satnica iznosi 25 kuna. Prijaviti se možete do 10. srpnja, a više informacija pronađite na poveznici.

Tvrtka Vasanska traži prodavača/icu za rad na štandu i u trgovini u Opatiji. Radi se o suvenirskom asortimanu i tekstilu, a satnica iznosi 25 kuna uz moguće bonuse na ostvaren promet. Rok za prijave je 12. srpnja, a dodatne informacije pronađite ovdje.

Ljeto studentima pruža brojne prilike za osobni i profesionalni razvoj, evo kako ga najbolje iskoristiti


Antea Tours u Splitu nudi posao turističkog administratora, za koji je potrebno poznavanje barem jednog stranog jezika. Studenti će zaraditi 25 kuna po satu, a više informacija možete pogledati ovdje.

Za studente koji će svoje ljetne praznike provesti u Zagrebu, trenutno su u ponudi poslovi u administraciji, proizvodnji kozmetičkih proizvoda, ali i sportu. Uniqa osiguranje traži zaposlenika za administrativne poslove, odnosno brige oko otpreme pošte, ispisa polica osiguranja i slično. Satnica iznosi 25 kuna uz moguće dodatke, a više pogledajte na poveznici.

Jeste li znali: zašto nas komarci bodu baš u ovo doba godine?


Zaposliti se možete i u Lush Manufakturi na mjestu proizvodnje i pakiranja kozmetičkih proizvoda. Mjesto obavljanja posla je u Svetoj Nedelji, a satnica iznosi 24 kune uz dnevne bonuse. Više informaciji pronađite na poveznici.

Za sve bivše ili aktualne nogometne vratare, Škola nogometa u Zagrebu nudi posao trenera vratara za rad s mlađim dobnim kategorijama. Treninzi se održavaju jednom do dvaput tjedno u večernjim satima, a satnica iznosi 80 kuna. Zainteresirani nogometaši mogu više informacija pogledati ovdje.

I ovog vikenda besplatan ulaz na zagrebačke bazene i u muzeje!


Ovo je samo dio studentskih poslova koji čekaju svoje zaposlenike, a više poslova svakodnevno možete pronaći na našoj internetskoj i Facebook stranici namijenjenoj poslovima. 

FOTO: YOUTUBE