LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska zarada

Tražite studentski posao? Evo nekoliko aktualnih oglasa!

Donosimo 9 oglasa za studentske poslove u Zagrebu i na Jadranu koji su samo dio baze poslova na portalu Studentski.hr.

Donosimo 9 oglasa za studentske poslove u Zagrebu i na Jadranu koji su samo dio baze poslova na portalu Studentski.hr.

Bliži se kraj ljeta, a to znači i skori povratak u mjesto studiranja i potencijalno traženje novog radnog mjesta kako biste si osigurali prihode za plaćanje stanarine, ali i džeparac. Donosimo, stoga, dio trenutne ponude studentskih poslova koji bi mogli biti vaš privremeni ili novi stalni posao.

Aktualnu ponudu studentskih poslova možete pratiti na portalu Studentski.hr u rubrici Poslovi gdje svakodnevno ažuriramo oglase.

Ispomoć u trgovini, 27 kn/h, Makarska

Galileo trgovina u Spot Mallu u Makarskoj traži studente za ispomoć za vrijeme godišnjih odmora koji bi komunicirali s kupcima te ih savjetovali, brinuli o asortimanu i izgledu trgovine i slično. Satnica iznos 27 kuna, a više informacija moguće je pronaći ovdje.

Portir, 27 kn/h, Split

Hotel POSH u Splitu traži studente za portirski i recepcijski posao prihvata gostiju. Studenti bi radili dnevne smjene za satnicu od 27 kuna. Prijave su do 11. kolovoza, a više o poslu pronađite ovdje.

Ispomoć u kuhinji, 27 kn/h, Split

Studenti su potrebni za ispomoć u kuhinji, odnosno za uklanjanje prljavog posuđa za stolova te sortiranje istoga, ali i za pomoć u postavljanju stolova. Riječ je o jutarnjoj smjeni. Više informacija dostupno je u rubrici Poslovi.

McDonald's, Split, 27 kn/h

Splitski McDonald's treba studenta/icu za rad u restoranu Joker koji bi radio/la na pripremi hrane, posluživanju gostiju te bazičnom čišćenju. Više o načinu prijave možete pronaći ovdje.

Studenta/icu za administrativne poslove, 30 kn/h, Zagreb

Segafredo Zanetti Croatia d.o.o. traži studenta/icu za administrativne poslove koji bi počeli raditi krajem kolovoza te bi radili 5 dana tjedno ili po dogovoru za satnicu od 30 kuna. Riječ je o uredskim poslovima, kopiranju, skeniranju, nabavi potrošnog materijala, printanju i pakiranju računa, slanju računa e-poštom i slično. Detaljnije informacije dostupne su na poveznici.

Rad u mjenjačnici, 30 kn/h, Split

IN Kapital d.o.o traži studenta/icu za rad u mjenjačnici u zračnoj luci u Splitu. Obavezno je iskustvo rada u mjenjačnici. Student/ica bi imao/la satnicu od 30 kuna.

Student/ica za administrativne poslove na recepciji, 35 kn/h, Zagreb

Sanofi-aventis Croatia d.o.o. traži studenta/icu za administrativne poslove na recepciji do 31. prosinca u radnom vremenu od 8:30 do 16:30 za satnicu od 35 kuna. Prijave se zaprimaju isključivo putem e-adrese, a detaljnije možete pronaći ovdje.

Voditelj/ica grupe škole trčanja (trener), 65 kn/h, Zagreb

DŠR Omega traži studenta/icu KIF-a, sportaša/icu aktivnog rekreativca koji zna osnove trkaćih disciplina koji bi došli na poziciju trenera za satnicu od 65 kuna. Više o prijavi pronađite u oglasu.

Konobarica, Zagreb, 250 kuna dnevnica

ANTIKARIZMA 3 j.d.o.o. traži konobaricu za rad u smjenama u kafiću u Novom Zagrebu uz 1 dan tjedno slobodno ili po dogovoru, uz mogućnost prijevoza do posla i s posla. 
FOTO: PIXABAY