LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj

Studirajte na američkom sveučilištu DePauw uz Vera stipendiju

U tijeku je natječaj za prijavu za dobivanje Vera stipendije koja pokriva trošak pohađanja američkog sveučilišta DePauw.

U tijeku je natječaj za prijavu za dobivanje Vera stipendije koja pokriva trošak pohađanja američkog sveučilišta DePauw.

Ako ste iz Hrvatske, Slovenije ili neke druge balkanske države i želja vam je studirati u SAD-u, onda je Vera stipendija idealan izbor za vas. Riječ je o stipendiji koja se može dobiti za pohađanje sveučilišta DePauw, u Greencastleu, u Indiani.

Ova je stipendija osmišljena i namijenjena izvrsnim međunarodnim studentima iz već spomenutih država kako bi im bila pružena edukacijska, kulturna i životna dobra koja pruža Sveučilište. Stipendist će dobiti stipendiju za četverogodišnji studij koja pokriva cijeli trošak pohađanja sveučilišta DePauw.

Odabir stipendista bit će odrađen na temelju sljedećih kriterija:

  • student iz Hrvatske ili Slovenije koji se želi upisati tijekom jesenskog semestra

  • izvanredan student koji pokazuje inicijativu, usredotočenost i samousmjeravanje, koji će mu omogućiti izvrsnost na DePauwu u učionici i izvan nje

  • primatelj Vera stipendije također će se ohrabriti da aktivno bude uključen u jednu ili više mogućnosti nastavnog programa dostupnih na DePauwu, uključujući ali ne ograničavajući se na rad uz studij i mogućnosti putovanja/stažiranja

  • primatelju Vera stipendije bit će potrebna financijska pomoć kako bi pohađao sveučilište DePauw

  • za zadržavanje stipendije primatelj Vera stipendije morat će održati minimalni 3,3 kumulativni prosjek ocjena na skali do 4,0.

Što sve trebate priložiti prijavi za dobivanje stipendije, pronaći ćete ovdje. Krajnji je rok prijave 1. veljače 2020. godine.

FOTO: PIXABAY