LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prilika za zaradu

Studentski poslovi: traži se vojnik Kravat pukovnije, korisnička podrška, konobar/ica i drugi

Raspon satnica za studentske poslove za koje se trenutno zaprimaju prijave kreće se od 26 do 50 kuna.

Raspon satnica za studentske poslove za koje se trenutno zaprimaju prijave kreće se od 26 do 50 kuna.

Na portalu Studentski.hr pod kategorijom Poslovi možete pronaći aktualnu ponudu studentskih poslova, a mi vam izdvajamo njih nekoliko za koje se prijave zaprimaju do kraja srpnja ili kasnije.

Katalogizacija proizvoda za web-trgovinu, satnica po dogovoru

Rita obrt za trgovinu traži studenta za povremeni posao koji se sastoji od katalogizacije proizvoda, pa je potrebno poznavanje alata za osnovnu obradu fotografija, IT-pismenost dovoljna za koordinaciju s njihovim IT-timom. Posao podrazumijeva fotografiranje proizvoda, mjerenje dimenzija ili eventualno prepisivanje veličina s ambalaže. Satnica je po dogovoru, a više informacija možete pronaći ovdje.

Korisnička podrška, 26 kn/h

Ponuda dana, portal za online kupovinu traži studenta/icu za uredski posao, odnosno za korisničku podršku. Zaposlenik bi komunicirao s korisnicima i partnerima putem e-maila, telefona i chata, a radno vrijeme bilo bi od ponedjeljka do petka, od 8 do 14 te od 14 do 20 sati. Prijave se zaprimaju na e-mail adresu studentski.posao@ponudadana.hr. Detalje pročitajte ovdje.

Rad u baru The Loop hotela, 26 kn/h

The Loop hotel traži studenta za rad u restoranu i baru hotela po 4 h ili 8 h sati dnevno, prema dogovoru. U opisu posla stoji priprema i posluživanje hrane gostima, briga o izgledu i urednosti kuhinje/restorana, a prednost je poznavanje talijanskog jezika. Prijavu i upite možete slati na e-mail sandra@theloophotel.eu. Više informacija dostupno je na poveznici.

Sistem administrator/ica, 28 kn/h

Amo dizajn JJ d.o.o. traži studenta ili studenticu informatičkog usmjerenja za posao sistem administratora, a student bi trebao biti raspoloživ za rad primarno u sljedeća 2 mjeseca, po potrebi i duže. Zadaci su održavanje mreže, instalacija ADSL-a u maloprodajnim jedinicama, priprema računala za nove korisnike, održavanje baze korisnika te pružanje podrške krajnjim korisnicima. Kratak životopis potrebno je poslati na e-mail ljudski.potencijali@amds.hr. Detaljnije informacije možete pronaći ovdje.

Sobar/ica, čistač/ica, vrtlar/ica, vanjski radnik/radnica, domaćin/domaćica,  30 kn/h

Istra logistika d.o.o. traži radnike za gore navedene pozicije za čišćenje kampova, apartmana i mobilnih kućica. Prijave se zaprimaju  do 31. srpnja 2020. godine na poveznici, a za upite se možete javiti na e-mail adresu info@istralogistika.com. 

IT podrška, 30-40 kn/h

Tokić d.o.o. traži studenta završnih godina studija na FER-u, TVZ-u, VVG-u ili FOI-ju, smjer računalstvo, informatika ili elektrotehnika s izvrsnim poznavanjem rada na računalu, a prednost je poznavanje Windows servera. Potrebno je još poznavanje SQL servera i poznavanje .NET okruženja. Zadatak studenta bio bi podrška internim korisnicima, javljanje na dežurni telefon, kontrola helpdeska, administracija Navisiona te sudjelovanje u razvoju dorada za Navision. Više možete pronaći na poveznici.

Prodajni predstavnik, 30-50 kn/h

Golden Care d.o.o. traži studente ili studentice za direktnu prodaju, odnosno u opisu posla naveden je pristup klijentu i praktična demonstracija proizvoda, razumijevanje potreba i želja klijenata, prodaja Golden Curl proizvoda za njegu kose te sudjelovanje u projektima promocije i marketinga. Prijave se zaprimaju na broj 095/7540753 ili na e-mail croatia@golden-curl.com.

Vojnik/vojnikinja Kravat pukovnije, 45 kn/h

Počasna satnija Kravat pukovnije u sklopu ustanove Academia Cravatica (šifra: 194522) i u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba aktualizira povijesne početke kravate, oživljavajući sjećanje na legendarnu hrvatsku laku konjicu iz 17. stoljeća. Vojnici izvode program smjene straže odjeveni u repliku hrvatskih povijesnih odora, svake subote i nedjelje te u terminima određenih državnih praznika i drugih svečanih prigoda. Više informacija o opisu posla i prijavi možete pronaći ovdje.
FOTO: UNSPLASH