LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarna akcija

Studentica s EFZG-a treba donacije za nova invalidska kolica vrijedna oko 50 tisuća kuna

Svi koji su spremni donirati određeni novčani iznos pomoći će studentici Anamariji da dođe do kolica koja će joj olakšati obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Svi koji su spremni donirati određeni novčani iznos pomoći će studentici Anamariji da dođe do kolica koja će joj olakšati obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Anamarija Lizačić studentica je 5. godine Poslovne ekonomije, smjera računovodstvo i revizija koja za kretanje treba invalidska kolica. Ona koja trenutno ima nisu u potpunosti funkcionalna pa joj trebaju donacije kako bi si mogla priuštiti nova koja koštaju 58.116,50 kuna. 
– Svi moji pokušaji da izbjegnem žicanje za nova kolica jutros su pala u vodu; dobila sam odbijenicu iz Tiska, a HZZO mi je prije cca 2 mj. odbio doznaku uz razjašnjenje da na nalazu fizijatra ne piše da su stara disfunkcionalna (ako mijenjanje ležajeva i točkova svaka 2-3 mj. i pucanje šarafa koji drže postolje za noge nije disfunkcionalno, onda ja ne znam što jest). Sve su to razlozi iz kojih sam odlučila promjeniti ortopedsku firmu i što je ovaj predračun radio divan mladić koji je i sam u kolicima pa zna kako nam je. – piše u svojoj objavi.
Osim navedenoga, kolica bi joj pomogla i zbog vožnje jer trenutna ne može staviti sama u automobil, što je sprječava da se vozi sama iako posjeduje vozačku dozvolu. Iako su prošli blagdani, nije prošlo vrijeme darivanja pa će 10 kuna ili drugi iznos po želji dovesti studenticu korak bliže cilju.

Uplate se mogu izvršiti na IBAN: HR1524020063102944980 (Erste banka), SWIFT/BIC: ESBCHR22 ili putem Paypala na e-mail alizacic2@gmail.com, oboje uz opis plaćanja: Za invalidska kolica.

Dragi moji, Svi moji pokušaji da izbjegnem žicanje za nova 👩‍🦽 jutros su pala u vodu; dobila sam odbijenicu iz Tiska, a...

Objavljuje Anamarija LizačićPonedjeljak, 25. siječnja 2021.
FOTO: PEXELS