LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska podrška

Raspisan natječaj za stipendiju Fakulteta menadžmenta u Trstu; svi troškovi pokriveni

Prijave se vrše do 19. kolovoza 2018. godine, a obvezni su uvjeti diploma preddipomskog studija u polju ekonomije i dobro znanje engleskog jezika.

Prijave se vrše do 19. kolovoza 2018. godine, a obvezni su uvjeti diploma preddipomskog studija u polju ekonomije i dobro znanje engleskog jezika.

MIB Fakultet menadžmenta u Trstu raspisao je natječaj u suradnji s grupom Allianz Italia za potpunu stipendiju diplomskog studija Master in Insurance and Risk Management. Potpuna stipendija, koja se odnosi na školarinu, iznosi 22 tisuće eura, a plaćen je i smještaj kao i njegovi troškovi u iznosu od 500 eura mjesečno. Stipendisti će nakon završenog diplomskog studija pohađati staž u jednom od sjedišta tvrtke Allianz diljem svijeta.

Tršćanski fakultet navodi kako se ponuđena stipendija odnosi na studente iz zemalja Istočne Europe koje su nedavno priključene Europskoj uniji, a to su: Bugarska, Hrvatska, Češka, Estonija, Mađarska, Latvija, Litva, Poljska, Rumunjska, Slovačka i Slovenija. Osim državljanstva jedne od ovih zemalja također je potrebna fakultetska diploma barem preddiplomskog studija u polju ekonomije. Obvezno je dobro znanje engleskoga jezika, a poželjno je i znanje još jednoga stranog jezika.

Prijave se vrše na stranici MIB Fakulteta, a moguće ih je poslati do 19. kolovoza 2018. godine.

 

FOTO: WIKIPEDIJA