LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ponuda studentskih poslova

Od 30 kuna po satu za slaganje polica do 80 kuna za vođenje tečaja stranih jezika

U bazi studentskih poslova nanizalo se nekoliko poprilično primamljivih oglasa, sa satnicama višima od uobičajenih, koji će itekako obogatiti budžet budućih zaposlenika.

U bazi studentskih poslova nanizalo se nekoliko poprilično primamljivih oglasa, sa satnicama višima od uobičajenih, koji će itekako obogatiti budžet budućih zaposlenika.

Bliži se početak nove akademske godine, a taj period, stariji studenti to već dobro znaju, nerijetko predstavlja težak udarac na studentski džep. Učestalo ispijanje kava s kolegama od kojih ste mjesecima bili odvojeni, potrepštine za faks, pokoja nova krpica – sve to košta!

Srećom, u bazi studentskih poslova na portalu Studentski.hr nanizalo se nekoliko poprilično primamljivih oglasa, sa satnicama višima od uobičajenih, koji će itekako obogatiti budžet budućih zaposlenika.

Slaganje proizvoda na police ne bi trebao biti previše zahtjevan zadatak, a za isti na zagrebačkom području Jamnica vas plaća nemalih 30 kuna po satu. Prijave traju još danas.

Studente u Zagrebu zapošljava i tvrtka Rimac automobili. Za raznovrsne poslove na recepciji isplaćuje satnicu u iznosu od 35 kuna. Od budućih se zaposlenika očekuje da rade između 25 i 30 sati tjedno, a na natječaj se mogu javiti do 8. rujna.

Digital koncept nedavno je zapošljavao marketing specijalista, a sada u studentskim redovima traži osobe koje će se baviti poslovnom izradom, razvojem i održavanjem web stranica, za koje je spreman izdvojiti 45 kuna po satu rada. Radno vrijeme i lokacija obavljanja poslova fleksibilni su, ali je nužno da prijavljeni kandidati posjeduju iskustvo na području web dizajna. Oglas je otvoren do 10. rujna.

Studentima završnih godina diplomskih studija njemačkog, talijanskog, francuskog, španjolskog, švedskog, norveškog, slovenskog i nizozemskog jezika, koji studiraju u Zagrebu, osmjehuje se privlačna zarada. ABC strani jezici nude im 70 kuna za 45 minuta vođenja tečaja. Rok je prijave 15. rujna.

Za vođenje tečajeva njemačkog jezika, Halpet nudi još više – čak 80 kuna. Traži zaposlenike u Zagrebu koji su studenti završne godine diplomskog studija germanistike, a poželjno je da posjeduju iskustvo u radu s odraslim polaznicima, kao i poznavanje više jezika, no nije uvjet. Prijave kandidata zaprimaju se do 15. rujna, ali je poželjno i ranije jer će tečajevi započeti već 3. rujna.

Ako se niste pronašli ni u jednom od navedenih pozicija, bez brige. I sami možete malo pročešljati Studentske poslove, pronaći ćete već nešto.

FOTO: PIXABAY