Studentski budžet

Najbolja ponuda studentskih poslova: satnice od 33 do 80 kuna

FOTO

Neovisno o tome rade li zbog financijske situacije ili kako bi popunili životopis, studentima su pri biranju posla važne dvije stvari: dobra satnica i radno vrijeme. Iskopali smo za vas poslove koji nude oboje.

Jedno od istraživanja Eurostudenta za Hrvatsku pokazalo je kako je 45 posto studenata u određenom trenutku studija radilo neki povremeni ili stalni studentski posao. Iako je uz brojna predavanja, zadaće, vježbe, kolokvije i ispite te društveni i ljubavni život teško pronaći vremena za posao, mnogi se tijekom studentskih dana odlučuju i zaposliti. Neovisno o tome rade li zbog loše financijske situacije ili kako bi stekli koju crticu više u životopisu, studentima je najvažnije pronaći posao s pristojnom satnicom i prilagodljivim radnim vremenom – po mogućnosti kraćim od osam sati dnevno.

Osim na stranicama studentskih servisa diljem Hrvatske, ponude za dobro plaćene i kvalitetne studentske poslove možete pronaći i na mrežnim stranicama svog najdražeg portala. A kako ne biste morali previše njuškati kopati po brojnim oglasima, u nastavku smo izdvojili poslove s primamljivim satnicama, a na vama je samo da odaberete one koji vam zvuče savršeno i počnete puniti vlastiti proračun.

Ako ste zainteresirani za poslove čišćenja, a pritom se nalazite u Splitu, Niva d.o.o. Aci Marina Split ima ponudu za vas. Za poslove vanjskoh i unutarnjeg čišćenja plovila možete se prijaviti do 1. listopada, a satnica koju nude jest 80 kuna. Više informacija potražite na poveznici. Istra logistika d.o.o. traži sobaricu, odnosno čistačicu za osmosatni rad u Poreču, a satnica je 30 kuna. Prijaviti se možete do 31. kolovoza.

FOTO: Flickr

Ako se bolje snalazite u kuhinji, imamo nešto i za vas. Tvrtka Floridita j.d.o.o. traži studenta kojemu bi zaduženja bila pranje posuđa i čišćenje kuhinje u novootvorenom restoranu-baru u Makarskoj. Satnica koju nude iznosi 33 kune, a osigurani su hrana i smještaj. Ista tvrtka traži i konobara za posluživanje hrane i pića na istom mjestu, a satnica je također 33 kune, s osiguranom hranom i smještajem. Potrebno je izvrsno znanje engleskog jezika, a iskustvo je poželjno. Za oba se posla prijaviti možete do 19. kolovoza slanjem životopisa na e-mail floridita.st@gmail.com.

Komunikativna ste i dinamična osoba koja voli raditi s ljudima? Onda splitska turistička agencija Well Done Travel ima posao za vas. Traže bookera koji bi nudio njihove izlete po centru Splita, s maksimalnom fleksibilnošću radnog vremena. Satnica je 50 kuna, a provizija po prodanom izletu iznosi 50–100 kuna. Više informacija potražite na poveznici.

Ako je marketing područje u kojem se odlično snalazite, Digital koncept baš vas traži. Potreban im je marketing specijalist koji će biti zadužen za kampanje na Facebooku i Googleu, newsletter marketing, analizu kampanja i rad na različitim tematskim projektima. Uvjeti su iskustvo rada u digitalnom marketingu te napredan engleski u govoru i pismu, dok je kreativnost poželjna. Satnica je 45 kuna, a prijave primaju do 20. kolovoza.

FOTO: Flickr

Za poslove promocije maloprodajnog trgovačkog lanca splitski Publico d.o.o. traži studente kojima bi zaduženja bila dijeljenje letaka, podjela nagrada i sl. Radi se u dvjema smjenama: jutarnjoj od 9 do 12 sati te popodnevnoj od 17 do 21 sati. Satnica je 40 kuna, a promocije se odvijaju u Splitu i Makarskoj, dok je prijevoz za Makarsku i povratak u Split osiguran. Više informacija potražite ovdje.

Agencija za istraživanje tržišta i javnog mnijenja Ipsos d.o.o. traži studente za poslove terenskog anketiranja, a uvjeti su komunikativnost, osnove rada na računalu, fleksibilnost te vlastiti automobil. Nude satnicu od 30 kuna, a više vas informacija čeka na poveznici.

Vjerujemo da je svatko u širokoj ponudi uspio pronaći nešto za sebe, no ako niste – ne očajavajte. Ako želite ostati u tijeku sa svim najnovijim ponudama i nailaziti na prilike dok pregledavate društvene mreže, pridružite se zajednici Studentski poslovi kojoj svakodnevno dodajemo kvalitetne ponude te pronađite posao dok surfate u pauzi od predavanja.

Komentari na članak

Vezani članci

Ministarstvo branitelja

Učenici i studenti ogorčeni

Smanjene stipendije za djecu branitelja napokon stižu

Stipendije učenika smanjene su za 100 kuna, a studenata za 200 kuna. Bude li sve išlo prema planu, oko 7 tisuća djece hrvatskih branitelja za nekoliko će tjedana na svojim računima dočekati stipendiju.

Oglasna ploča studentskog servisa

Odabrao: Milan Bandić

Studentima zabranjeno raditi u gradskim ustanovama

Odlučili smo istražiti što ova odluka točno znači za studente i za gradske ustanove koje zapošljavaju studente.

Financijska slika

Veliko istraživanje studentskih financija

Hrvatska poštanska banka i Studentski.hr istražuju financijsku sliku hrvatskog studenta

Sudjeluj u istraživanju i osvoji super nagrade!

Razgovor za posao

Potpora znanstvenicima na poslijedoktorskoj razini

Financijska potpora projekta „Moja prva suradnja“

Cilj je potpore „Moja prva suradnja“ omogućiti znanstvenicima iz gospodarskog i akademskog sektora koji su na poslijedoktorskoj razini da razvijaju svoj inovacijski potencijal.

Kućni budžet

Mateja Jalžečić

Osvjetlajmo obraz – spasimo obrazovanje

Jesmo li spremni uzeti najbolje od sebe i okoline? Eh, kao što je slavni Einstein rekao „Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost.“ u hrvatskoj inačici bi glasilo „Samo su dvije stvari nesigurne, spremnost i hrvatska odgovornost.“