Studentski budžet

Najbolja ponuda studentskih poslova: satnice od 33 do 80 kuna

FOTO

Neovisno o tome rade li zbog financijske situacije ili kako bi popunili životopis, studentima su pri biranju posla važne dvije stvari: dobra satnica i radno vrijeme. Iskopali smo za vas poslove koji nude oboje.

Jedno od istraživanja Eurostudenta za Hrvatsku pokazalo je kako je 45 posto studenata u određenom trenutku studija radilo neki povremeni ili stalni studentski posao. Iako je uz brojna predavanja, zadaće, vježbe, kolokvije i ispite te društveni i ljubavni život teško pronaći vremena za posao, mnogi se tijekom studentskih dana odlučuju i zaposliti. Neovisno o tome rade li zbog loše financijske situacije ili kako bi stekli koju crticu više u životopisu, studentima je najvažnije pronaći posao s pristojnom satnicom i prilagodljivim radnim vremenom – po mogućnosti kraćim od osam sati dnevno.

Osim na stranicama studentskih servisa diljem Hrvatske, ponude za dobro plaćene i kvalitetne studentske poslove možete pronaći i na mrežnim stranicama svog najdražeg portala. A kako ne biste morali previše njuškati kopati po brojnim oglasima, u nastavku smo izdvojili poslove s primamljivim satnicama, a na vama je samo da odaberete one koji vam zvuče savršeno i počnete puniti vlastiti proračun.

Ako ste zainteresirani za poslove čišćenja, a pritom se nalazite u Splitu, Niva d.o.o. Aci Marina Split ima ponudu za vas. Za poslove vanjskoh i unutarnjeg čišćenja plovila možete se prijaviti do 1. listopada, a satnica koju nude jest 80 kuna. Više informacija potražite na poveznici. Istra logistika d.o.o. traži sobaricu, odnosno čistačicu za osmosatni rad u Poreču, a satnica je 30 kuna. Prijaviti se možete do 31. kolovoza.

FOTO: Flickr

Ako se bolje snalazite u kuhinji, imamo nešto i za vas. Tvrtka Floridita j.d.o.o. traži studenta kojemu bi zaduženja bila pranje posuđa i čišćenje kuhinje u novootvorenom restoranu-baru u Makarskoj. Satnica koju nude iznosi 33 kune, a osigurani su hrana i smještaj. Ista tvrtka traži i konobara za posluživanje hrane i pića na istom mjestu, a satnica je također 33 kune, s osiguranom hranom i smještajem. Potrebno je izvrsno znanje engleskog jezika, a iskustvo je poželjno. Za oba se posla prijaviti možete do 19. kolovoza slanjem životopisa na e-mail floridita.st@gmail.com.

Komunikativna ste i dinamična osoba koja voli raditi s ljudima? Onda splitska turistička agencija Well Done Travel ima posao za vas. Traže bookera koji bi nudio njihove izlete po centru Splita, s maksimalnom fleksibilnošću radnog vremena. Satnica je 50 kuna, a provizija po prodanom izletu iznosi 50–100 kuna. Više informacija potražite na poveznici.

Ako je marketing područje u kojem se odlično snalazite, Digital koncept baš vas traži. Potreban im je marketing specijalist koji će biti zadužen za kampanje na Facebooku i Googleu, newsletter marketing, analizu kampanja i rad na različitim tematskim projektima. Uvjeti su iskustvo rada u digitalnom marketingu te napredan engleski u govoru i pismu, dok je kreativnost poželjna. Satnica je 45 kuna, a prijave primaju do 20. kolovoza.

FOTO: Flickr

Za poslove promocije maloprodajnog trgovačkog lanca splitski Publico d.o.o. traži studente kojima bi zaduženja bila dijeljenje letaka, podjela nagrada i sl. Radi se u dvjema smjenama: jutarnjoj od 9 do 12 sati te popodnevnoj od 17 do 21 sati. Satnica je 40 kuna, a promocije se odvijaju u Splitu i Makarskoj, dok je prijevoz za Makarsku i povratak u Split osiguran. Više informacija potražite ovdje.

Agencija za istraživanje tržišta i javnog mnijenja Ipsos d.o.o. traži studente za poslove terenskog anketiranja, a uvjeti su komunikativnost, osnove rada na računalu, fleksibilnost te vlastiti automobil. Nude satnicu od 30 kuna, a više vas informacija čeka na poveznici.

Vjerujemo da je svatko u širokoj ponudi uspio pronaći nešto za sebe, no ako niste – ne očajavajte. Ako želite ostati u tijeku sa svim najnovijim ponudama i nailaziti na prilike dok pregledavate društvene mreže, pridružite se zajednici Studentski poslovi kojoj svakodnevno dodajemo kvalitetne ponude te pronađite posao dok surfate u pauzi od predavanja.

Komentari na članak

Vezani članci

Internationa Experience Canada

International Experience Canada

Želite raditi u Kanadi?

Studenti koji se žele uključiti u program moraju spremno dočekati službeni datum otvaranja programa jer se u nekim zemljama kvote popune u manje od 30 minuta.

Zastave EU i Hrvatske na zgradi Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija

HRVATSKA U EU

PRVIH 100 DANA U EUROPSKOJ UNIJI

Prošlo je 100 dana od ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju. Kakvo je stanje u državi od 1. srpnja, pročitajte u tekstu.

Google1

Google Developer Relations

Provedi ljeto 2018. na plaćenoj stručnoj praksi u tehnološkom divu Googleu

Studiraš na preddiplomskom studiju računarstva ili nekoj od srodnih tehničkih znanosti i barataš „jezikom računala" kao od šale? Pitaš se gdje bi mogao odraditi kvalitetnu stručnu praksu? Mi ti donosimo izvanredan prijedlog kojim će tvoj životopis zasjati punim sjajem: sudjeluj u plaćenom programu u jednom od najmoćnijih tehnoloških divova svijeta i stekni nezaboravna životna iskustva!

Mali nogomet

Europske sveučilišne igre

Zagrebačka sveučilišna futsal ekipa u potrazi za sponzorima

ZSSS poslao je prijavu za sudjelovanje sveučilišne muške futsal ekipe na ESI-ma u Portugalu, no za odlazak su joj potrebni vanjski sponzori.

naslovna

STUDENTSKI POSLOVI

Što učiniti kada ne dobijete posao koji ste htjeli – savjeti

Svaki se čovjek barem jednom u životu suočio s time da nije dobio posao koji je htio i da nije znao kako se nositi sa situacijom u kojoj se našao. Brojni ljude odluče odustati i ne pokušavaju se prijavljivati za druge poslove određeni period. No važno je znati da se iz svake situacije nešto može naučiti i da negativan odgovor koji ste dobili sada možda i nije tako loš.