LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska podrška

Objavljen drugi krug dodjele STEM stipendija

Za prihvaćanje državne STEM stipendije potrebno je u mrežnoj aplikaciji do utorka, 14. prosinca 2021. godine, do 12 sati, označiti Izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja.

Za prihvaćanje državne STEM stipendije potrebno je u mrežnoj aplikaciji do utorka, 14. prosinca 2021. godine, do 12 sati, označiti Izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja.

Objavljen je II. krug dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2021./2022.

Kako bi provjerili jesu li dobili stipendiju, studenti trebaju AAI@EduHr elektroničkim identitetom pristupiti mrežnoj aplikaciji stemstipendije.mzo.hr te jedinstvenom identifikacijskom oznakom provjeriti mjesto na rang-listi.

Studenti koji su na rang-listi u kvoti za određeno područje i godinu studija, odnosno iznad praga za ostvarivanje prava na stipendiju, bit će obaviješteni elektroničkom poštom da su ostvarili pravo na državnu stipendiju.

Zaprimanje e-poruke nije preduvjet za ostvarivanje prava na državnu STEM stipendiju te svi studenti, neovisno o zaprimanju predmetne obavijesti, mogu svoje mjesto na rang-listi provjeriti u mrežnoj aplikaciji stemstipendije.mzo.hr.

Za prihvaćanje državne STEM stipendije potrebno je u mrežnoj aplikaciji stemstipendije.mzo.hr do utorka, 14. prosinca 2021. godine, do 12 sati, označiti Izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja, zatim prihvatiti Uvjete stipendiranja te upisati isključivo IBAN žiroračuna koji glasi na ime i prezime dobitnice/dobitnika STEM stipendije.

Ako u navedenom roku student/ica ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatrat će se da ne prihvaća državnu stipendiju. Ako student/ica odbija državnu STEM stipendiju, potrebno je u mrežnoj aplikaciji stemstipendije.mzo.hr označiti Odbijam stipendiju.
FOTO: UNSPLASH