LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski rad

Najnovija ponuda studentskih poslova: Satnice do 50 kuna

I tijekom akademske godine moguće je pronaći različite studentske poslove. Izdvajamo nekoliko najzanimljivijih aktualnih oglasa.

I tijekom akademske godine moguće je pronaći različite studentske poslove. Izdvajamo nekoliko najzanimljivijih aktualnih oglasa.

Kako bi studentima bilo financijski lakše provoditi studentske dane, većina ih se odlučuje na pronalazak posla kojime osim zarade mogu steći i nova iskustva. Iz tog razloga donosimo aktualne oglase objavljene na mrežnoj stranici Studentski poslovi, koji će sigurno mnogima biti od pomoći.

Jamnica u Dugopolju traži 10 studenata/ica za rad u skladištu, a pogodnost je što studenti mogu navesti željeni period rada. Rok za prijave je 4. travnja, a satnica je od 30 do 35 kuna. Više o poslu možete pogledati ovdje.

Studenti koji se ovo ljeto žele okušati u poslu turističkoga animatora ili promotorice, odnosno hostese, mogu se prijaviti na natječaj tvrtke EX-ALTO. Satnica je 25 kuna, a natječaj je otvoren do 1. travnja. Više pogledajte na poveznici.

Mijenja se obrazac Ugovora o obavljanju studentskih poslova


U Osnovnoj školi Granešina u Zagrebu potreban je asistent, odnosno pomoćnik u nastavi za učenicu prvoga razreda. U oglasu se naglašava kako bi osoba trebala imati znanje o radu s učenicima s posebnim potrebama te je vremenski period rada do kraja školske godine 2018/2019. Zainteresirani se mogu prijaviti do 14. travnja, a više informacija mogu pogledati ovdje

Domenica Sport nudi posao organizacije skijanja i prodaje sportske opreme u Svetoj Nedelji. Poželjna je učiteljska licenca skijanja, ali nije uvjet za posao. Satnica iznosi do 50 kuna, a više o poslu pogledajte ovdje

Online posao: koje su prednosti i nedostaci rada od kuće?


Više studentskih poslova možete pronaći na našoj internetskoj stranici, kao i na Facebooku, gdje svaki student može pronaći nešto po svojoj mjeri. 

FOTO: PIXABAY