LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Putovanje bez stresa

Lansirana aplikacija koja studentima pri organizaciji putovanja štedi vrijeme i novac

Kupite svoju putnu kartu kada god vama odgovara i recite zbogom zamornim odlascima na kolodvor uz mobilnu aplikaciju Arriva Croatia. Ona vam osim uštede vremena nudi izvrsne prilike i za uštedu novca.

Kupite svoju putnu kartu kada god vama odgovara i recite zbogom zamornim odlascima na kolodvor uz mobilnu aplikaciju Arriva Croatia. Ona vam osim uštede vremena nudi izvrsne prilike i za uštedu novca.

Svi studenti koji ne studiraju u gradu iz kojeg potječu znaju koliko stresa može izazvati putovanje kući. Gužvanje u javnom gradskom prijevozu kako biste došli do kolodvora i kupili svoje karte te dugi redovi na kolodvorskim šalterima sigurno su i vama oduzeli podosta dragocjenog vremena, energije i živaca. Kako bi svojim korisnicima omogućila što jednostavniju i bržu kupnju karata, prijevoznička tvrtka Arriva, vodeći autobusni prijevoznik u Hrvatskoj i jedan od najvećih pružatelja usluga putničkog prijevoza u Europi, lansirala je svoje službene aplikacije za mobilne telefone. Aplikacija za korisnike Android smartphonea dostupna je već neko vrijeme, a sada je puštena i iOS verzija za iPhone. Obje verzije dostupne su i na hrvatskom i na engleskom jeziku.

Ušteda vremena

Zahvaljujući ovoj aplikaciji svoju kartu možete kupiti u par poteza prstom u bilo koje vrijeme i gdje god se nalazili, pa je jasno kako su jednostavnost, brzina i dostupnost njezine glavne prednosti. Nakon obavljene kupnje nećete morati mahnito tražiti najbliži printer ili fotokopiraonu kako biste je isprintali. Prilikom ukrcavanja u autobus dovoljno je otvoriti aplikaciju i pokazati QR kod koji će vam biti dostavljen. Svakom je studentu, dok balansira između fakultetskih obveza, studentskog posla, ali i drugih aspekata studentskog života, upravo vrijeme dragocjen resurs – iz tog razloga ovakav tip uštede od nekoliko sati svaki od njih pozdravlja.

Ušteda novca

U aplikaciji Arriva Croatia možete i pretražiti red vožnje, saznati ima li slobodnih mjesta na vašoj željenoj liniji i provjeriti cijene karata, što je iznimno korisno ako se nađete u hitnoj i nepredviđenoj situaciji i morate otputovati čim prije. Uz prijavu u myArriva korisnički račun i korištenje opcija spremanja podataka i elektroničkog novčanika za buduće kupnje kupovina putnih karata bit će vam još jednostavnija. A uz sve već spomenute pogodnosti ova aplikacija nudi i izvrsne prilike za uštede raznim popustima poput iznimno isplativog First minute bookinga kao i posebnih ponuda dostupnih ekskluzivno u aplikaciji.

Mobilnu aplikaciju Arriva Croatia možete preuzeti preko App Storea i Google Playa, a svakog korisnika čeka i dar dobrodošlice. Naime, prilikom kupnje karte mogu iskoristiti promo kod 01MOBAPP0519 kojim će ostvariti popust od 15% na cijenu karte. On se može iskoristiti za putovanja do 30. lipnja 2019.