LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska podrška

Jedinstvena prilika za studij u Dubaiju, Singapuru i Sidneyu

Stipendija je namijenjena za 20 studenata iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije, a prijave su otvorene do kraja srpnja.

Stipendija je namijenjena za 20 studenata iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije, a prijave su otvorene do kraja srpnja.

Otvorene su prijave za dodjelu stipendija za postdiplomski studij u australsko-azijskom području koje obuhvaća sljedeće impresivne gradove: Dubai, Singapur i Sidney. Riječ je o jednom od dvadeset najboljih postdiplomskih programa u svijetu, a odnosi se prije svega na studente društvenih znanosti. Točnije, stipendija je namijenjena za dvadeset studenata iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije pri čemu je osigurano 100% stipendiranje školarine te pokrivanje do 50% troškova smještaja u kampusima.

Važno je spomenuti kako studij počinje u rujnu, a kandidati će provesti po 4 mjeseca u svakom od gradova nakon čega će dobiti plaćenu praksu u Dubaiju ili Singapuru, ovisno o željama samih kandidata.

Preduvjet za upis su znanje engleskog jezika, diploma visokog obrazovanja te uspješno položen ulazni test. Prijave su otvorene do 31. srpnja, a svi zainteresirani mogu se javiti na mail Marka Selakovića, rukovoditelja institucionalnog razvoja na S P Jain School of Global Management: marko.selakovic@spjain.org.

Više informacija o samoj stipendiji možete saznati na poveznici.

FOTO: PIXABAY