LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
OTP virtualni savjetnik

Evo zašto bi svaki student trebao imati prepaid karticu

Sandučić OTP virtualnog savjetnika prepun je pitanja koja se tiču upravo prepaid kartica. U nastavku su odgovori koji će i vama sigurno razriješiti sve dubioze.

Sandučić OTP virtualnog savjetnika prepun je pitanja koja se tiču upravo prepaid kartica. U nastavku su odgovori koji će i vama sigurno razriješiti sve dubioze.

Sigurna online kupovina, manji rizik od zlouporabe i učinkovitija kontrola troškova glavni su razlozi zašto bi svaki student trebao imati Visa web prepaid karticu. Radi se o posebnim karticama čiji se limit određuje uplatom. Jednostavne su za korištenje, a pritom i sigurne. Sandučić OTP virtualnog savjetnika prepun je pitanja koja se tiču upravo Visa web prepaid kartica. U nastavku su odgovori koji će i vama sigurno razriješiti sve dubioze.

Studenti s otvorenim OTP Indeks paketom, koji su državljani Republike Hrvatske s hrvatskim boravištem, ali prebivalištem u Bosni i Hercegovini ili nekoj drugoj državi, nažalost ne mogu zatražiti Visa web prepaid karticu. Klijent koji može napraviti Visa web prepaid karticu, treba biti državljanin Republike Hrvatske s navršenih 15 godina, osobnom iskaznicom i prebivalištem u Republici Hrvatskoj te imati tekući račun u banci. Da biste zatražili Visa web prepaid karticu morate imati otvoren tekući račun u OTP banci d.d.

Super stvar je da u sklopu paketa posebno kreiranog za studente, OTP Indeks, ostvarujete besplatno otvaranje i vođenje studentskog tekućeg i žiroračuna, kao i besplatnu upisninu i članarinu za Visa web prepaid karticu. Novac na Visa web prepaid karticu možete jednostavno prenijeti putem internetskog ili mobilnog bankarstva, ne morate odlaziti u poslovnicu banke. Ujedno je idealno rješenje ako primjerice želite ugovoriti dodatnu karticu za brata koji ide na ekskurziju, sestru koja uvijek žica novac ili prijateljicu koja će rado umjesto vas pokupiti i platiti skripte koje ste ostavili kopirati. Važno je da osoba za koju ugovarate karticu ima više od 15 godina i može bez ikakvih problema i sasvim legalno koristiti karticu.

Pitali ste Savjetnika i što učiniti ako nemate primanja, a treba vam studentski kredit. Studentski gotovinski kredit namijenjen je studentima na preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, sa statusom redovnog ili izvanrednog studenta koji studiraju i na državnim i na privatnim fakultetima, uključujući i studente koji su na studiju u inozemstvu. Kreditna sposobnost utvrđuje se individualno, sukladno aktima banke. Status klijenta je obvezan, ali može se ostvariti naknadno, u roku od tri mjeseca (klijent je osoba koja svoja redovna mjesečna primanja usmjerava na tekući ili devizni račun u OTP banci d.d.). Ako nemate primanja, kredit se može odobriti uz kreditno sposobnog sudužnika kredita. Za više informacija ugovorite online sastanak u poslovnici. Također, studentski gotovinski kredit odobrava se u kunama i uz valutnu klauzulu u eurima. Više informacija možete pronaći ovdje.

Pišite nam i dalje sva pitanja koja vas muče, OTP virtualni savjetnik odgovorit će vam u najkraćem mogućem roku.

FOTO: PIXABAY