LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski ugovor

Donosimo odgovor na često pitanje: Kako izgleda predaja online studentskog ugovora?

Donosimo odgovor na često pitanje: je li potrebno dostaviti original studentskog ugovora, ako je već izdan račun mailom?

Donosimo odgovor na često pitanje: je li potrebno dostaviti original studentskog ugovora, ako je već izdan račun mailom?

Ljeto je vrijeme kada većina studenata radi. Osim što je rad ljeti sam po sebi naporan, potrebno je proći i kroz nekoliko 'birokratskih' zavrzlama. Najveći broj studenata svakako radi preko Student servisa Zagreb, gdje i studira. Prije nekoliko godina omogućili su online podizanje ugovora, što je itekako olakšalo cijeli proces, ali ima i dalje nekoliko stvari na koje je potrebno paziti.

Za početak, ugovor nije moguće podići retroaktivno - to znači da morate podići ugovor navrijeme, ili eventualno nekad ranije. Usto, iako je omogućeno online podizanje ugovora, nije omogućena online predaja ugovora, barem ne u potpunosti.

Provjerili smo s Uredom voditelja Student servisa SC-a Zagreb, iz kojeg su nam rekli da iako je moguće skenirati ispunjeni ugovor i poslati ga na mail, te tako odmah dobiti račun, potrebno je i original studentskog ugovora dostaviti osobno, poštom, ili drugom dostavom.

Pravilno ispunjen Ugovor o obavljanju studentskih poslova, potpisan od sve tri strane (naručitelja, posrednika i izvoditelja) poslodavac može skenirati i poslati na mail sservis@sczg.hr, te će račun dobiti istim putem. Original studentskog ugovora  potrebno je obvezno dostaviti osobno, poštom ili drugom dostavom.

FOTO: UNSPLASH