LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SimpleApproach

Web dizajner

OVAJ OGLAS JE ISTEKAO!

Čakovec
Ostalo
info@simpleapproach.hr
Traži se dizajner koji zna napraviti "out-of-the-box" dizajn koji ne slijedi standardne template-e za Wordpress ili tipične webove koji opisuju firmu. 

O čemu je riječ
----------------
Focus na dizajna su animacije, ilustracije i naravno korisničko iskustvo (jednostavnost korištenja za krajnje korisnike koji su manje informatički obrazovani).
Općenito o projektu što treba dizajnirati:
- UI komponente: dropzone za drag and drop, buttone, forme za kontakt -> Dropzone je najbitnija komponenta aplikacije
- loading animacije, validacijske poruke (da li je neki input popunjen ili nije kod slanja forme ili ako se dogodila neka greška na formi općenito)
- drugo: uputstva s animacijama (3 koraka koji prikazuju animaciju kako se drag and dropa dokument i koji je krajnji rezultat koji korisnik dobije) što je bitno za korisnike koji su manje informatički obrazovani i mali opis o projektu koja je svrha njegovog stvaranja.

Izrada dizajna CSS-om i HTML-om nije potrebno!


Kontakt
-----------
Svi koji se pronalaze da bi mogli odhendlati ovaj task i pokazati svima što je bit kreativnosti i inovativnosti, molim vas pošaljite neformalan mail na info@simpleapproach.hr.

prilikom slanja maila molim vas navedite i ove detalje:
sa linkom gdje mogu vidjeti neki od vaših "out-of-the-box" dizajna bilo web, mobilnog dizajna, ilustracije ili animacije ili bilo kojeg vašeg dizajna općenito, kada možete početi s radom i satnica (moguće odstupanje od trenutno postavljene cijene za oglas).

Ovaj oglas je isključivo za studente koji mogu raditi preko student servisa neovisno o struci. Moguća je dugoročna suradnja.

**** MOGUĆI REMOTE POSAO ****
← Povratak na poslove
VEZANI POSLOVI