LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Škola stranih jezika Intellecta

Poduka

OVAJ OGLAS JE ISTEKAO!

Zagreb
Ostalo
https://forms.monday.com/forms/d2ae7e4d5f049abcb1ce9aca1d500ea1?r=use1
Škola stranih jezika Intellecta traži studente/ice za poduku engleskog / njemačkog / slovenskog / španjolskog, talijanskog, francuskog i portugalskog jezika

Upoznaj nas!

 Škola stranih jezika i prevoditeljski centar Intellecta (www.intellecta.hr) od 2012. godine za brojne građane i tvrtke osmišljava, organizira i izvodi autorske tečajeve stranih jezika usklađene s visokim europskim standardima kvalitete poučavanja odraslih.

 

Naši tečajevi stranih jezika mjesto su susreta i ugodnih jezičnih druženja u kojima kroz smijeh, prijateljski pristup, autonomiju polaznika i nastavnika te brojne jezične inovacije omogućavamo našim polaznicima izgradnju jezičnih znanja i razvijanje jezičnih vještina. Poziciju lidera na tržištu stranih jezika osvojili smo kreativnim i inovativnim rješenjima, izvrsnošću u svim poslovnim aktivnostima i predanim timom koji želimo obogatiti novim članovima.

 

 Koga tražimo?

Tražimo nastavnike (Ž/M) engleskog / njemačkog / slovenskog / španjolskog, talijanskog, francuskog i portugalskog jezika, izvorne govornike ili studente relevantnih studijskih grupa, za pripremu, izvedbu i evaluaciju nastave stranih jezika u Proljetnom semestru 2022. (veljača 2022.- lipanj 2022.). Naravno, moguća je i dugoročnija suradnja.

 

Gdje i kada?

Naša je lokacija Amruševa ul. 6, 10000 Zagreb.

S radom krećemo u veljači 2022. (uz prethodnu obuku), a trajanje suradnje ovisi o tvojim željama i mogućnostima te potrebama škole.

Radno vrijeme oblikujemo prema terminima nastave (jutarnji, poslijepodnevni ili večernji sati, od ponedjeljka do subote).

 

Koja su ti znanja i vještine potrebne za priključenje našem timu?

izvrsno poznavanje stranog jezika
korištenje Office paketa
korištenje Googlovih aplikacija (Meet, Slides, Forms i ostale)
 

Što ti donosi dodatnu prednosti?

iskustvo u nastavi s odraslim polaznicima
dva ili više stranih jezika u kombinaciji (npr. engleski i njemački)
 

Što ti nudimo?

Nudimo okruženje poticajno za dodatni razvoj svih navedenih te mnogih drugih vještina, uz mogućnost besplatnog pohađanja tečajeva stranih jezika te odličnu atmosferu u ambicioznom i dinamičnom timu.

 

Početna satnica: 70 kuna/h, s mogućnošću veće satnice sukladno prethodnom iskustvu i rezultatima u radu.

 

Kako se prijaviti?

Molimo te da se prijaviš isključivo putem obrasca na niže navedenoj poveznici do 30. siječnja 2022. Molimo te da odgovoriš  na sva pitanja iz obrasca, te priložiš životopis na za to predviđeno mjesto.

https://forms.monday.com/forms/d2ae7e4d5f049abcb1ce9aca1d500ea1?r=use1

 

Nakon obrade prijava, Škola će kontaktirati kandidate koji su odabrani za sljedeći krug selekcije. Svim zainteresiranim kandidatima želimo puno sreće i veselimo se suradnji!
← Povratak na poslove