LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
ZET (69)

Tramvaji ponovno voze centrom Zagreba, vraća se i linija 13, a ukidaju dvije autobusne

Premda radovi na glavnom trgu još traju, omogućen je tramvajski prijevoz. Ponovno vozi i linija 13, a ukidaju se izvanredne autobusne linije 608 i 611.

ZET obavijestio o obnavljanju pruge u Ilici i izmjenama autobusnih linija

Zbog radova u Koledinečkoj ulici drugačije će prometovati linije 210, 214, 223 i 235, a dva mjeseca trebalo bi trajati izvođenje radova na tramvajskoj pruzi u Ilici.

ZET uvodi novu izvanrednu liniju od Glavnog kolodvora

Linija 611 polazit će s turističkog autobusnog stajališta na Glavnom kolodvoru, a zaustavljat će se i na tramvajskom stajalištu Zrinjevac u smjeru Praške ulice.

ZET uvodi izvanrednu autobusnu liniju

Puštena je u promet još jedna ZET-ova autobusna linija koja prometuje od danas, 14. svibnja. Polazit će svakih 15-25 minuta.

Od danas prometuje još sedam tramvajskih linija u Zagrebu

Zet je danas pustio u promet tramvajske linije 1, 2, 4, 6, 9, 11 i 17 u skladu s trećom i četvrtom fazom popuštanja mjera.

Dio ZET-ovih linija danas prometuje izmijenjenom trasom; od ponedjeljka nove linije

Linije 31, 109, 134 i 146 danas će prometovati izmijenjeno, a od ponedjeljka se u promet puštaju i linije 108, 177 i 236.

Produljuje se valjanost mjesečnih i godišnjih ZET-ovih kupona

ZET neće obavljati povrat novca za dane u kojima je promet bio obustavljen, a imali ste važeći mjesečni ili godišnji kupon, no produžit će trajanje valjanosti istoga.

ZET ponovno uspostavlja linije do Velike Gorice, ali ne sve

Od 4. svibnja ponovno se uspostavljaju autobusne linije između Zagreba i Velike Gorice te na području Velike Gorice, ali ne sve i ne po uobičajenome voznom redu.

Još dvije linije u tramvajskom prometu od ponedjeljka

Nakon uvođenja triju tramvajskih linija iz Sindikata vozača i prometnih radnika javljaju da će od ponedjeljka ponovno doći do uvođenja još dviju linija i ponekih promjena u trasama.

Od danas uz autobuse prometuju i tri tramvajske linije

ZET-ovi tramvaji od danas voze prema nedjeljnom rasporedu vožnje, a prvi je put nakon više od godine i pol uspostavljen tramvajski promet preko remetinečkog rotora.