LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
upisi (59)

Damir Martin: „Kineziološki fakultet uz diplomu pružio mi je pravu životnu školu.”

Osvajač srebrne medalje na Olimpijskim igrama Rio 2016. završio je stručni studij KIF-a na koji poziva mlade naraštaje. Ljubitelji kineziologije, tjelesne aktivnosti i zdravlja imaju posljednju priliku za upis na jedan od najpoželjnijih hrvatskih fakulteta.

Donosimo popis 10 najpoželjnijih studijskih programa u sljedećoj akademskoj godini!

Popis najpoželjnijih studija odnosi se na one studijske programe koji su imali najveći broj prvih prijava u odnosu na upisnu kvotu, a sastavila ga je Agencija za znanost i visoko obrazovanje.

Filozofski fakultet u Osijeku od jeseni bogatiji za još jedan studij

Od iduće akademske godine na Filozofskom fakultetu bit će moguće upisati još jedan preddiplomski studij, i to u kombinaciji sa studijima Hrvatskog jezika i književnosti, Njemačkog jezika i književnosti, Mađarskog jezika i književnosti i Informatologije

Neizvjestan upis u škole za buduće srednjoškolce i prvašiće

Ova školska godina donosi nove izazove maturantima, ali i učenicima koji se trebaju upisati u prvi razred osnovne i srednje škole. Prvašićima je za sada odgođen upis, ali nekih većih izmjena za učenike koji će postati srednjoškolci za sada još nema.

Osječki akademski zbor traži nove članove; evo zašto im se morate priključiti

Kada pjevate, makar samo pod tušem, umanjujete stres i poboljšavate svoje raspoloženje. Kada ste student, često ste pod stresom i nervozni. Zašto onda ne iskoristite priliku i priključite se Akademskom zboru „Strossmayer” te zapjevate za sebe i svoj gušt?

Za predškolce i studente: Počinju upisi u Tirenine dramske grupe

Dramski studio Tirena mjesto je umjetničko-pedagoške prakse Poslijediplomskog specijalističkog studija dramske pedagogije, a okuplja 24 grupe na 8 lokacija. U tijeku su upisi različitih generacija.

Farmaceutsko-biokemijski fakultet raspisao natječaj za šest područja specijalizacije

Počele su prijave za upis na poslijediplomski specijalistički studij na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu, a moguće je prijaviti se sve do 10. rujna 2019.

Otvoren natječaj za upis na specijalistički studij Ekoinženjerstvo

Centar za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu raspisao je Natječaj za upis na sveučilišni interdisciplinirani specijalistički studij Ekoinženjerstvo. Školarina po semestru iznosi 8000 kuna, a prijaviti se možete do 31. kolovoza.

Vodič: Kako odabrati pravi fakultet?

Postoji mnogo različitih fakulteta, zanimanja i smjerova. Otkrijte što je potrebno uzeti u obzir pri odabiru svojega.

Čak 70% studenata ALU-a riskira godinu; odbili potpisati izjavu o mogućem samostalnom plaćanju školarine

Studenti Akademije likovnih umjetnosti prisiljeni su riskirati upis na fakultet ove akademske godine u slučaju da ne potpišu Izjavu kojom izjavljuju da će samostalno platiti školarinu ako to ne učini Ministarstvo.