LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Sveučilište u Rijeci (154)

Studentski zbor osigurao bonove za studente roditelje

Do 6. travnja studenti koji su ujedno roditelji mogu se prijaviti za ostvarenje prava na bon od 400 kuna koji je osigurao Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci.

Rektorica Prijić-Samaržija najavila propitivanje zadovoljstva online nastavom

Rektorica Snježana Prijić-Samaržija među studentima i profesorima uskoro provodi anketu u kojoj će moći izraziti svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo trenutnim načinom provođenja predavanja i seminarske nastave.

Studenti se iseljavaju iz jednog od dvaju riječkih domova; prenamjenjuje se u karantenu

– Svi osobni predmeti pažljivo će se i pod komisijskim nadzorom pohraniti u kutije i potom uskladištiti kako bi bili sačuvani i dostupni za povrat prema zahtjevu. – poručeno je studentima.

HERItage Conference 2020 okupit će vrhunske znanstvenike iz čitave Europe

Sveučilište u Rijeci organizira značajnu međunarodnu konferenciju koja će okupiti predstavnike Vlade Republike Hrvatske, Europske komisije, kulturnih i kreativnih industrija te znanstvenike među kojima su jedan od vodećih europskih filozofa, arhitekt uključen u obnovu katedrale Notre Dame te vodeća europska znanstvenica za područje umjetne inteligencije i robotike.

30 mjesta za 750 maturanata! Objavljeni uvjeti upisa novog poželjnog studija

Prorektorica je istaknula da će se u prvoj generaciji upisati 30 maturanata, a da se očekuje i do 750 prijava. 

Izašla privremena rang-lista stipendije za izvrsnost; srozali se bodovi kandidata

Objavljene su privremene rang-liste dobitnika stipendija za izvrsnost Sveučilišta u Rijeci. Valja naglasiti da ove godine zadnja osoba na listi ima znatno manje bodova nego ranije.

Dodjeljuju se stipendije iz programa „Solidarnost”

Do 17. veljače u 12 sati zaprimaju se prijave za stipendije namijenjene riječkim studentima slabijeg socioekonomskog statusa.

Otvoren natječaj za financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti

Do 5. veljače 2020. godine otvoren je natječaj Studentskog kulturnog centra u Rijeci za prijavu studentskih projekata iz kulture i umjetnosti za 2020. godinu. Donosimo detalje o uvjetima i postupku prijave.

Nakon što je otvorio natječaj za financiranje studentskih programa, Zbor educira studente o postupku prijave

Do 15. siječnja primaju se prijave za sudjelovanje na radionicama Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci na kojima je moguće informirati se o postupku prijave na natječaj za financiranje studentskih programa.

Riječkim studentima ipak će se subvencionirati prijevoz, a objavljen je i datum do kojeg mogu zatražiti povrat novca

Komunalno društvo Autotrolej, odgovorno za prijevoz putnika u Rijeci, donosi važnu vijest studentima. Od 7. siječnja moguća je kupovina mjesečne karte za prijevoz po subvencioniranoj cijeni, a svi koji su kupili kartu po punoj cijeni mogu ostvariti povrat.