LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Studentski rad (4)

Radovi studenata APURI-a konačno neće završiti neiskorišteni

– Studenti Akademije svake godine naprave na stotine i stotine radove od kojih znatan broj na kraju akademske godine završi zaboravljeno i neiskorišteno zbog nedostatka prostora za trajni smještaj radova i prezentaciju. Izložbom želimo prezentirati umjetničke radove građanima i građankama Rijeke u nadi da će svoje mjesto pronaći u domovima naših sugrađana. – poručuju iz Galerije SKC-a.

Plagiranju radova došao kraj; sva javna sveučilišta dobila pristup softverima za provjeru autentičnosti

Američki softver za provjeru autentičnosti radova „Turnitin” i njemački softver „PlagScan” postali su dostupni svim javnim sveučilištima u Hrvatskoj.

Osječke studente očekuju novosti pri podizanju ugovora u SC-u

Osječki je Studentski servis svojim članovima poslao e-poruke s pojašnjenjem nove procedure podizanja studentskih ugovora.

Vlada napokon usvojila novi prijedlog Zakona o obavljanju studentskih poslova; čeka se saborska procedura i izjednačavanje prava redovnih i izvanrednih studenata

Nakon velikog nezadovoljstva Hrvatskog studentskog zbora i brojnih studenata izazvanog otežanom realizacijom procesa donošenja dugoočekivanog Zakona o studentskim poslovima, koja se trebala dogoditi još na početku godine, Vlada je u saborsku proceduru napokon uputila novi Zakon kojim će se svim hrvatskim studentima ubuduće omogućiti rad preko studentskog ugovora.