LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
studentski rad (45)

Kad prevaranti prevare prevarante: platila da joj napišu seminarski rad, pa ostala bez rada i bez novca

Studentica koja je odlučila neizvršiti samostalno svoju seminarsku obvezu platila je 300 kn da joj osobe koje stoje iza stranice pisanje-radova.com napišu rad. Ostala je i bez rada i bez novca.

Kuc-kuc: u Galeriju Studentskog kulturnog centra stižu Tiflološki muzej i studentski radovi

U sklopu putujuće izložbe Tiflološkog muzeja predstavit će se taktilni interaktivni objekti triju riječkih studentica likovne pedagogije pri Akademiji u Rijeci i završni rad, videouradak studentice Gerrit Rietveld Akademije u Amsterdamu.

Časopis Diskrepancija u potrazi je za studentskim autorskim radovima

Uredništvo časopisa Diskrepancija poziva zainteresirane studente da pošalju svoje autorske radove koji bi bili objavljeni u idućem broju. Rok za prijavu je 22. veljače 2020. godine.

Pozivaju se studenti na slanje radova za časopis Mali Levijatan

Svi studenti zainteresirani za politologiju i društvene znanosti mogu objaviti svoj rad u časopisu Mali Levijatan. U radovima treba obratiti pozornost na pravilno citiranje, a mogu biti znanstveni i stručni.

Novo radno vrijeme Studentskog servisa!

Zagrebački Studentski servis radi po novom radnom vremenu. Za stranke će biti otvoren od 7:30 do 17:30.

U novoj godini porasla minimalna satnica za obavljanje studentskih poslova; podsjećamo koliko sada iznosi

Sukladno Zakonu o obavljanju studentskih poslova, s povećanjem minimalne plaće u Hrvatskoj povećava se i minimalna satnica za studentski rad. Sada iznosi 25,39 kn.

Studenti dobivaju priliku za izlaganje svojih radova na izložbi „Rijeka umjetnosti”

Do 15. siječnja zaprimaju se prijave studentskih radova koji će se izložiti 1. veljače u Galeriji SKC.

Otvoren poziv za studentske radove koji će se objaviti u časopisu „ŠtoRije”

Sve do 15. prosinca možete postati dijelom novog izdanja časopisa „ŠtoRija” slanjem svojega rada na temu Hrvatska narječja u dijalektalnoj književnosti.

Studentici iz BiH službenica odbila produžiti članstvo u zagrebačkome Studentskom servisu; doznajemo radi li se o pogrešci

Donosimo vam priču studentice kojoj su zbog prebivališta u BiH odbili produžiti članstvo u studentskome servisu iako je na to imala pravo te objašnjavamo tko se sve ima pravo učlaniti u studentski servis u Republici Hrvatskoj.

Najuspješniji studentski radovi u različitim umjetničkim područjima na Danu otvorenog trga!

Plesni performans umjetničke organizacije Škvadra, otvorenje izložbe „Radite to u svoja četiri zida” i „Preobražaj” F. Kafke – uspješni su radovi studenata Akademije dramske umjetnosti koji će se predstaviti 28. rujna na Danu otvorenog trga.