LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
posao (318)

Izvrsna prilika za osvojiti nagradu: trebate samo otkriti što vam je važno kod posla i poslodavca u IT industriji

Ako ste student tehničkog fakulteta i svoju profesionalnu budućnost vidite u IT sektoru, ispunite anketu do 16. travnja. Uz to što dobivate priliku sugerirati poslodavcima promjene u uvjetima rada, neke od vas čekaju i nagrade.

Nagradna anketa: Što vam je važno kod posla i poslodavaca u IT industriji?

Ako ste student tehničkog fakulteta i svoju profesionalnu budućnost vidite u IT sektoru, ispunite anketu do 12. travnja. Uz to što dobivate priliku sugerirati poslodavcima promjene u uvjetima rada, neke od vas čekaju i nagrade.

Poduzetnici uputili Vladi zahtjev za spas radnih mjesta; trenutne mjere komentirao poduzetnik srednjoškolac Filip Hercig

Poduzetnici i obrtnici bit će značajno pogođeni posljedicama koronavirusa, stoga inicijativa Glas poduzetnika Vladi upućuje Zahtjev kojim bi se unaprijedile mjere kojima se nastoje sačuvati njihova poslovanja. Svoje mišljenje o Vladinim mjerama dao je i mladi poduzetnik Filip Hercig.

Poznata agencija i netom diplomiranima nudi plaću od minimalno 7000 kuna neto

Agencija za digitalni marketing mladima omogućava plaću od minimalno 7000 kn neto, mogućnost edukacije i napredovanja, fleksibilno radno vrijeme, pa čak i rođendanske poklone.

Započeo Tjedan karijera; sadržaj je vrlo bogat, a uz to i otvoren za javnost

Što budućnost donosi čovječanstvu ili pojedincu, pitanje je koje uvijek intrigira stručnjake i futuriste. Na njega će se pokušati odgovoriti u narednim danima na Tjednu karijera.

Studenti koji rade preko SC-a imaju pravo na odštetu u slučaju ozljede na radu; evo što je potrebno učiniti

Riziku od ozlijede na radnome mjestu izloženi su svi, pa tako i studenti koji rade preko studentskog servisa. U slučaju nezgode studenata studentski centar dužan je osigurati studente.

Work and Travel: Savjeti za odabir poslodavca

Nakon prijave za program Work and Travel slijedi onaj malo teži dio – odabir poslodavca. Premda nam se ovaj korak u tom trenutku nije činio izrazito važnim, ispostavilo se da je zapravo ključan.

Nekoliko studenata otkrilo koliko su rastrošni; čini se da za cigarete imaju svaki dan

Sigurni smo kako nikada niste upoznali osobu koja ne voli novac. Nismo ni mi. Zato smo odlučili istražiti u kolikoj su mjeri studenti rastrošni i koliko im financijskim sredstvima roditelji olakšavaju život.

Popis znanja i vještina koji će vam zatrebati, a nećete ih steći na faksu!

Donosimo vam popis znanja i vještina koji će vam u skorije vrijeme, kad iziđete iz fakultetskih klupa, zasigurno trebati – i zbog pronalaska željenog radnog mjesta, jer je važan današnjim poslodavcima, i zbog svakodnevnog funkcioniranja.

U Rijeci se održava predavanje o pravima i obvezama na tržištu rada za mlade

Cilj predavanja je podučiti mlade o Zakonu o radu kako bi bili spremni za tržište rada. Osim toga, predavanje će se baviti i studentskim ugovorima, ugovorima o radu i ugovorima na području sporta.