LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
natjecanje (360)

Otvorene prijave za 5. Reviju studentskog filma

– Svake nas godine iznenadi koliko se bliskim temama bave mladi autori iz regije, a opet im pristupaju na posve drugačiji i ponekad zaista inovativan način. Tako da željno iščekujemo nova filmska iznenađenja, ali i upoznavanje s novim autorima te druženje s onima koji nam se vraćaju iz godine u godinu. – ističe Matej Beluhan.

Kviz-scena bogatija za još jedno mjesto – splitski kampus

– Želja nam je da Tinel postane centralno mjesto druženja velikog broja studenata. Svi preduvjeti su tu: lokacija na kampusu, velik broj studenata i kreativan program. – navodi ravnatelj Studentskog centra u Splitu.

Izbrusite svoj talent uz pomoć mentora i postanite najveći talent na Savi

Na Savi će se uskoro otkriti najveći talent, i to u subotu, 25. travnja. Broj natjecatelja je ograničen pa požurite sa slanjem svoje prijave!

U tijeku prijave za najveći studentski hackathon!

Prijave za natjecanje Artificial Intelligence BattleGround traju do 1. ožujka, a nagradu odnose tri najbolja tima.

Hack4Split uskoro na Ekonomskom fakultetu; prijaviti se možete neovisno o zanimanju

Prijavite se do 7. ožujka na dvodnevno natjecanje i pomozite pronaći rješenja koja će unaprijediti vašu lokalnu zajednicu.

Prvo desetljeće IdejaXa i MIXXa u znaku zanimljivih novosti za prijavitelje

Prijave za prestižna natjecanja IdejaX i MIXX službeno su otvorene, a jubilarnu desetu godišnjicu obilježavaju novosti koje će možda baš vas odvesti sve do Cannesa.

Student DIGI Award 2020: 50 000 kn za mlade inovatore

Do 21. veljače zaprimaju se prijave za sudjelovanje na nagradnom natječaju namijenjenom mladim inovatorima – učenicima srednjih škola i studentima. Najbolje očekuje 50 000 kuna, mentorska podrška u razvoju inovacije, medijska promocija i sudjelovanje na Digitalnoj konferenciji.

Osigurano 20 000 kn za mlade ljubitelje programiranja i robotike

Do 15. siječnja primaju se prijave za sudjelovanje na 24-satnom natjecanju HACK-A-THON 20. Za najbolje mlade osiguran je nagradni fond od 20 000 kuna.

Priprema, pozor, Cannes: otvorene prijave za natjecanje Young Lions Croatia 2020

Natjecanje koje mladim domaćim kreativcima nudi priliku da postanu najbolji u Hrvatskoj, a potom i najbolji na svijetu, ove godine predstavlja Young Lions School – cjelodnevni program edukacija uz vrhunske mentore, također iz Cannesa.

Prilika za punoljetne: Za dramu od 53 minute nagrada od 2500 funti i put u London

Do 31. siječnja zaprimaju se prijave za sudjelovanje u natjecanju za najbolju radiodramu. Pobjednici će osvojiti 2500 funti i putovanje u London.