LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
humanitarni koncert (23)

Večeras obustava prometa na glavnom zagrebačkom trgu

Humanitarni koncert „Želim život”, koji provodi Zaklada Ana Rukavina, održat će se u 20:15 sati na Trgu bana Josipa Jelačića pa će ondje biti obustavljen tramvajski promet.

Cetinski, Rozga, Bebek, Giuliano i brojni drugi pjevaju za stipendiranje budućih studenata bez doma

– Pozivam sve ljude dobre volje da dođu u nedjelju u HNK i pomognu ovim mladim ljudima. Ovo je jedan sjajan projekt koji više od deset godina daje djeci, koju život nije mazio, ono najbolje – priliku da se školuju. – istaknuo je Tony Cetinski.

Osječki studenti medicine pjevaju za malog Doriana

U četvrtak, 22. studenog 2018, u osječkom Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića održava se tradicionalni, osmi po redu, Koncert studenata medicine koji je i ove godine humanitarnoga karaktera.

Studentski zbor Građevinskog fakulteta organizira humanitarni koncert za djecu s poteškoćama

Nakon što su članovi Zbora prošle godine uspješno pomogli domu za nezbrinutu djecu, ove su godine odlučili pomoći udruzi DiP, koja pomaže djeci s poteškoćama u razvoju, poremećajima u ponašanju i kroničnim bolestima, organizirajući radionice i druge aktivnosti.

Splitski studenti humanitarnim koncertom pomažu Klinici za dječje bolesti; nastupaju Grašo i Kondža

Po inicijativi studenata Medicinskog fakulteta u Splitu organizira se još jedan u nizu humanitarnih koncerata za pomoć Klinici za dječje bolesti KBC-a „Split”. Na koncertu će nastupiti Petar Grašo i Zorica Kondža.

„Zajedno smo glasniji”; zajedno pomozimo onima koji pjevaju bez glasnica

Prihodi od ulaznica, koje su u prodaji, kao i dobrovoljnih donacija ići će za potrebe zbora Optimisti i Zagrebačkog kluba laringektomiranih.

Don Diablo rasplesao Zagreb i razveselio tinejdžera koji se godinama borio s tumorom

– Danas je humanost kod ljudi iznimno rijetka te mi je drago da svjetska DJ zvijezda daje izvrstan primjer kada su pomaganje i humanitarni rad u pitanju. – izjavio je Eduard Paradinović.

Svjetski poznat Don Diablo i u Zagrebu nastupa za oboljele od raka

Budući da je od svojih najranijih dana suočen s problemom i težinom malignih bolesti, nakon što je njegov otac izgubio bitku boreći se sa zloćudnim tumorom, cijenjeni DJ niže nastupe diljem svijeta za oboljele od raka.

Uz pomoć Jole i Dalmatina studenti pomažu studentici Elli

Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Splitu u suradnji s klubom Zenta organizira veliki humanitarni koncert. Održat će se 14. ožujka.

Zadruga i Ognjen uz brojne demo bendove zatrest će Oroslavje

Pozivaju se svi zainteresirani za obilje dobre glazbe i zabave da podrže 11. izdanje O'ROCK FEST-a, kojem je Udruga mladih Feniks dodala humanitarnu notu.