LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Centar za razvoj mladih (18)

Centar za razvoj mladih pokrenuo Volonterski centar!

Kroz CERM-ov Volonterski centar mladi dobivaju priliku za volontiranje uz vodstvo mentora na različitim pozicijama, a pritom stječu znanja i vještine koje nisu obuhvaćene formalnim obrazovnim programima. Za dugotrajni angažman dodjeljuje im se Potvrda o kompetencijama stečenim volontiranjem.

Još samo jedan dan primaju se prijave za praksu na Studentskom.hr i projektima CERM-a!

Do sutra u 23:59 zaprimaju se prijave za volontersku praksu na različitim pozicijama pod okriljem portala Studentski.hr i Centra za razvoj mladih. Zanima te novinarstvo, lektoriranje, želiš biti suradnik za marketing, odnose s javnošću, multimediju i dizajnu, web-administraciju ili ljudske resurse? Tebe tražimo!

Otvorene prijave za volontersku praksu na portalu Studentski.hr i projektima Centra za razvoj mladih

Do 31. svibnja zaprimaju se prijave za volontersku praksu na različitim pozicijama pod okriljem portala Studentski.hr i Centra za razvoj mladih. Bilo da želiš biti novinar, lektor, suradnik za marketing, odnose s javnošću, multimediju i dizajnu, web-administraciju ili ljudske resurse – tebe tražimo!

CERM pokrenuo projekt JOB4ME – volontiranjem do posla; uključiti se mogu svi zainteresirani mladi

Uz priliku za primjenu znanja u različitim timovima volontere, kao i druge zainteresirane mlade, očekuju besplatni setovi specifičnih stručnih radionica u različitim područjima djelatnosti, kao i edukacija za zapošljavanje.

Kako do informacija o zapošljavanju, mobilnosti i aktivizmu?

Lucija Kundid, Marin Boban, Ana Gakić i Petra Kozjak govorit će o zapošljavanju mladih, njihovu aktivnom sudjelovanju u društvu i mobilnosti na CERM-ovom okruglom stolu.

Otkrivamo čime se bave timovi Centra za razvoj mladih u kojima praksu možete odraditi i vi, a prijave traju još samo – danas

Odlučili smo produljiti rok prijava za volontersku praksu u CERM-u. Slanje zahtjeva za volontiranje traje do kraja dana. Nemoj biti ta osoba koja će žaliti za propuštenom prilikom i savršeno ukomponiranim detaljem u vlastitu životopisu.

Bivši CERM-ovi volonteri o praksi koja je utjecala na njihovu buduću karijeru

Marin, Željka, Adela i Antonia objašnjavaju zašto ne smiješ propustiti priliku prijaviti se za stručnu praksu u CERM-u.

Praksa u Centru za razvoj mladih idealna je za mlade različitih interesa i s različitim preferencijama – evo i zašto

Da je CERM mjesto gdje uspjeh počinje, dokazuju brojni volonteri koji su se po završetku prakse uspješno zaposlili. Sada i ti imaš priliku izbrusiti svoja znanja i vještine radeći na portalu Studentski.hr ili sudjelujući u nekom od brojnih volonterskih programa koje ova Udruga provodi.

Produžili smo prijave za praksu u CERM-u; primamo studente sa svih fakulteta i iz cijele RH

Ako se želite okušati u radu na najvećem studentskom portalu – portalu Studentski.hr, ako biste rado bili dijelom projekata kao što su Maraton karijera, Pokretač, Dan knjiga, Youth Future Croatia, ako imate ideju za neki novi projekt za koji biste voljeli da se realizira te ako pritom želite sebe profesionalno izgraditi, svakako se do 27. listopada prijavite za obavljanje prakse u Centru za razvoj mladih!

Ako si druželjubiva osoba, puna entuzijazma i želje za znanjem, onda je volontiranje u CERM-u opcija za tebe; prijave traju još danas

Do završetka prijava za volontersku praksu u Centru za razvoj mladih, točnije na portalu Studentski.hr ili nekome od volonterskih programa, ostalo je još malo vremena. Kandidatima je na temelju njihovih afiniteta ponuđeno ukupno devet različitih timova.