LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
časopis (44)

Osigurano 700 000 kn za financiranje znanstvenih časopisa

Do 5. srpnja sastavnice Sveučilišta u Rijeci mogu se prijaviti na natječaj za financiranje znanstvenih časopisa, za što je osigurano 700 000 kuna.

Kontrapost u potrazi za studentskim likovnim radovima na temu – smeća, čak i onog u trash kulturi

Do 20. lipnja zaprimaju se prijave koncepata likovnih radova na temu smeća. Natječaj je otvoren studentima svih kreativnih studija.

Splitski studenti povijesti objavili novi „Pleter”; dostupan je online

Na Hrčku je moguće pristupiti novom broju časopisa Udruge Toma Arhiđakon, a kada fakulteti ponovno krenu s radom, čitatelji će moći preuzeti i besplatni tiskani primjerak.

Raspisan natječaj za kreativne radove u novom studentskom časopisu

Na Natječaj se mogu prijaviti autorski radovi, kao i stručni, znanstveno-popularni i istraživački radovi te književne i kazališne kritike i recenzije. Rok je za prijavu 5. svibnja.

Časopis „Čemu” slavi srebrni pir; doznali smo kako će ga proslaviti

Ove godine izlazi 26. broj studentskog filozofskog časopisa Sveučilišta u Zagrebu koji čita 30 000 ljudi. Povodom 25. obljetnice donosimo vam intervju s uredništvom.

Časopis Diskrepancija u potrazi je za studentskim autorskim radovima

Uredništvo časopisa Diskrepancija poziva zainteresirane studente da pošalju svoje autorske radove koji bi bili objavljeni u idućem broju. Rok za prijavu je 22. veljače 2020. godine.

Pozivaju se studenti na slanje radova za časopis Mali Levijatan

Svi studenti zainteresirani za politologiju i društvene znanosti mogu objaviti svoj rad u časopisu Mali Levijatan. U radovima treba obratiti pozornost na pravilno citiranje, a mogu biti znanstveni i stručni.

Studenti psihologije predstavljaju novi broj „Psihoteke”

Zadarski studenti psihologije predstavljaju drugi broj časopisa koji obuhvaća različite teme vezane uz ljudsko ponašanje.

Otvoren poziv za studentske radove koji će se objaviti u časopisu „ŠtoRije”

Sve do 15. prosinca možete postati dijelom novog izdanja časopisa „ŠtoRija” slanjem svojega rada na temu Hrvatska narječja u dijalektalnoj književnosti.

Uskoro se održava promocija 17. broja The Split Mind – časopisa za književnost i kulturu studenata Filozofskog fakulteta u Splitu

Ako ste ljubitelji književnosti i umjetnosti, pridružite se promociji najdugovječnijega projekta Filozofskog fakulteta u Splitu!