LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Najava koncerta

Brain Holidays svira za 40. rođendan KSET-a

Bend koji je svojim odama Bobu Marleyju mnogo puta napunio i prepunio klub ponovno dolazi 27. svibnja, nošen nadolazećim albumom, prepun pozitivne vibre i napucan energijom.

Bend koji je svojim odama Bobu Marleyju mnogo puta napunio i prepunio klub ponovno dolazi 27. svibnja, nošen nadolazećim albumom, prepun pozitivne vibre i napucan energijom.

Nakon dugo vremena Brain Holidaysi se vraćaju u KSET na proslavu 40 godina kluba. Bend koji je svojim odama Bobu Marleyju mnogo puta napunio i prepunio klub ponovno dolazi 27. svibnja, nošen nadolazećim albumom, prepun pozitivne vibre i napucan energijom.

Brain Holidays deveteročlani je roots reggae bend baziran u Zagrebu, a osnovan 2000. godine Kroz dugogodišnje postojanje bend se moglo sresti na mnogim festivalima u regiji gdje su dijelili pozornicu s imenima poput Gregoryja Isaacsa, Culturea, Zion Traina, U-Royja, Juliana Marleyja i mnogih drugih. Najveći je uspjeh benda dosad bio nastup na glavnoj pozornici Rototom Festivala, najvećeg reggae festivala u Europi.

Osim autorskih koncerata, bend već godinama tradicionalno organizira odlično posjećene Tribute to Bob Marley koncerte i dosad su izdali dva studijska albuma za Dallas Records - Stereo Roots (2006.) i Save Peace Babylon Delete (2013.), a singl "Modern Slavery" izašao je na Seasplash Ritam (PDV) dvostrukoj kompilaciji.

Izlazak trećeg albuma očekuje se do kraja ove godine, a u KSET-u će Holidaysi premijerno odsvirati nekoliko novih pjesama.

Uskoro više informacija o ulaznicama.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

Više o rođendanskom programu možete saznati na službenoj stranici KSET-a ili na Facebooku.