LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Godišnjica popularne humoristične serije

Stil 90-ih: Princ iz Bel Air-a kao modna inspiracija

Skoro 25 godina prošlo je od početka emitiranja serije Princ iz Bel Air-a. Podsjetimo se najboljih odjevnih kombinacija i izjava koje nas i danas znaju nasmijati.

Skoro 25 godina prošlo je od početka emitiranja serije Princ iz Bel Air-a. Podsjetimo se najboljih odjevnih kombinacija i izjava koje nas i danas znaju nasmijati.

Ovih se dana obilježava 25 godina od popularne serije Princ iz Bel Aira. Većina nas je odrastala gledajući famozni stil Willa, dečka kojega je mama poslala bogatom tetku na Bel Air. Zgode i nezgode koje je proživljavao i danas nas znaju nasmijati do suza. Kako bi mu priznali mnoge modne ideje, Mashable je napravio nekoliko koraka koji će vam pomoći da kopiranjem njegova stila, odate počast seriji. Uz neka stilska pravila, prisjećamo se i najboljih izjava iz serije koje možete pogledati u galeriji.

1. Dvodijelna trenerka

Ništa ne govori Will više nego njegov casual look. Nabavite trenerku, naravno nekoliko brojeva veću i budite chill!

FOTO: Tumblr

2. Neka bude svijetla!

Devedesete su godine blještavila. Puno šljokica i puno boja. Zašto imati običnu majicu, kada možete imati majicu u svim duginim bojama?

FOTO: Pinterest

3. Printovi, printovi svuda

Obavezni dio garderobe je šarena majica s mnoštvom uzoraka. Čemu jednostavno kada možete izgledati kao da vam je torzo sastavljen od nekoliko desetaka malih pločica!

FOTO: Pinterest
 

4. Kapa. Velika.

Nije fora ako zimsku kapu nosite samo zimi. Niti je cilj šilterice da vas zaštiti od sunca. Budite cool i nosite kapu bilo kada i bilo gdje! Što veću, molimo. Sa što više boja. I print je plus!

FOTO: Pinterest

5. Pretjerajte!

Ključan dio garderobe su svakako i traperice s tregerima. Kao i s kapom, ni ovdje nije u pitanju funkcija tregera. Jasno nam je kako onemogućavaju spadanje hlača s vas, ali poanta je da hlače vise. S toga, jedan tregerić na rame, a drugi neka visi. Samo opušteno!

FOTO: Tumblr
 

6. Walkman

Vjerojatno ste svi već zaboravili na čari walkmana. Stavljanje kazete, premotavanje kazete i nezgrapne slušalice. Da ne spominjemo komplikacije oko nošenja walkmana ili trčanja s njim. No, walkman je obilježio devedesete i Willa u njegovoj ulozi, stoga se zavucite na tavan i izvucite vaš old school walkman. Tko zna, možda vam je ostala neka kazeta unutra pa se iznenadite što ste zadnje slušali. Za sve vas koji ste odrasli uz MP3, posudite walkman od starijeg brata ili sestre ili bilo koga i oslobodite vašeg unutarnjeg Princa iz Bel Air-a

FOTO: Mashable, composite/Lili Sams/NBC
 

7. Nike

Ništa ne govori više o ovoj seriji kao Nike tenisice. Preteča Air Maxica, popularne Hurricane tenisice koje je Will Smith promovirao u seriji, neizbježan su dio odjevne kombinacije. Što veće i što starije, to bolje!

FOTO: Pinterest

 
I za kraj, jedna poznata činjenica.
 
FOTO: Flickr
 
FOTO: WIKIMEDIA