LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Velika Britanija

Zanimljiva povlastica: riđokosim osobama besplatne ulaznice za kino!

Hvalevrijedna gesta Britanaca.

Hvalevrijedna gesta Britanaca.

Toplotni udar poharao je područje Velike Britanije. Ovog ponedjeljka i utorka predviđa se da će temperature ići do, ako ne i preko četrdeset stupnjeva, a ove ekstremne vremenske neprilike imaju još veći utjecaj na pripadnike jedne specifične boje kose, piše elegant.hr.

Istraživanja su pokazala da ovakve vremenske neprilike najgore utječu na ljude crvene kose i svjetlije puti, pa su lanci kinodvorana napravili jednu hvalevrijednu gestu prema njima.

Istanbul glavni grad Turske? Nećete povjerovati u ove gafove s prošlogodišnje državne matureKako bi se što efikasnije u ovom periodu sakrili od sunca sve riđokose osobe mogu dobiti besplatnu kino ulaznicu u klimatiziranom prostoru, daleko od sunca. Akcija traje danas i sutra, kada su predviđene najviše temperature.

Kako u odnosu na naše EURO protivnike stojimo u „utakmici” ulaganja u obrazovanje i (ne)zaposlenost mladih?


Besplatne kino ulaznice za sve riđokose osobe

 - Iako UK uživa u prijeko potrebnom sunčanom vremenu, znamo kako neki ljudi teško podnose vrućinu. Kako bismo se uhvatili u koštac s toplinskim valom, svim riđokosim osobama nudimo besplatan ulaz u kino ovog ponedjeljka i utorka, tako da će moći uživati u nekim od odličnih filmova u ponudi u udobnosti klimatiziranih prostora daleko od Sunca. - rekao je Mark Barlow, generalni direktor za Showcase Cinemas.

Iako sumnjamo da će netko s naših prostora pokrenuti ovu akciju i neobičnom ponudom zaštititi osobe osjetljive na sunce, bitno je da su svi britanski riđokosi sigurni i da im ovaj toplinski val neće naštetiti.
FOTO: UNSPLASH