LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Photo contest

Zaljubljeni, vodimo vas u Budimpeštu

Studentski.hr organizira nagradnu igru za svoje zaljubljene čitatelje. Pošaljite fotografiju sa svojom boljom polovicom u razdoblju od 1. do 11. veljače jer najkreativniji i najsimpatičniji par osvaja putovanje u veličanstveni grad na Dunavu.

Studentski.hr organizira nagradnu igru za svoje zaljubljene čitatelje. Pošaljite fotografiju sa svojom boljom polovicom u razdoblju od 1. do 11. veljače jer najkreativniji i najsimpatičniji par osvaja putovanje u veličanstveni grad na Dunavu.

U najkraćem mjesecu u godini tradicionalno se obilježava Dan zaljubljenih. Blagdan svetog Valentina vežemo uz legendu o braku mlade kršćanke i rimskog legionara koji je zbog ljubavi preuzeo njenu vjeru. Priča kaže da su smrtno oboljeli prije ženidbe te da ih je svetac blagoslovio zagrljene prije posljednjeg sklapanja očiju.

Dozvoljeno nam je negodovati jer imamo situaciju u kojoj se parovi samo 14. veljače sjete svojih boljih polovica ili srodnih duša, no nije li prekrasno odvojiti barem jedan dan u godini kada će cijeli svijet slaviti baš ljubav?

Što god mislili o tome, pozivamo vas da nam kroz jednu fotografiju ispričate svoju priču. Ne morate biti par kojeg će neki svetac blagosloviti, vaša ljubav ne mora nalikovati onoj Humphreyja Bogarta i Ingrid Bergman u Casablanci - pokažite nam djelić onoga što ste vi.

Mi smo odlučili malo začiniti ovu veljaču danas, 1. veljače, započinje naš natjecanje Ljubav u Budimpešti u kojem morate sudjelovati. Sve što trebate napraviti jest uploadati  fotografiju sa svojim dečkom ili curom na kojoj će se isticati natpis „Mi želimo u Budimpeštu“ u aplikaciju na našoj Facebook stranici. Učinite to najkasnije do 11. veljače.

Dobro ste zaključili. Studentski.hr najkreativniji, najinovativniji, najsimpatičniji par vodi u ovaj prekrasan grad na Dunavu. Za dvoje zaljubljenih s fotografije koja osvoji najveći broj lajkova, omogućili smo smještaj u ovoj prekrasnoj metropoli na 3 dana, odnosno dvije noći, u hotelu City Hotel Unio s tri zvjezdice. Nakon doručka kojeg ovaj poklon uključuje, možete u šetnju gradom koji oduševljava svoje posjetitelje arhitekturom, gastronomijom i brojnim znamenitostima. Stvarat ćete nove uspomene šećući Ribarskom utvrdom Budima.

Ne sramite se ljubavi jer ona je dio naše prirode, inspiracija pjesnicima i piscima. Podijelite svoju radost s nama jer drugoplasirane i trećeplasirane očekuju vrijedni poklon paketi iznenađenja.

Vjeruje se da je najstariju čestitku za Valentinovo napisao francuski vojvoda Karlo Orleanski svojoj supruzi dok je bio u zatočeništvu u Engleskoj. Mi vam čestitamo kroz ovu nagradu, na puno moderniji način. Pripremite se i počnite s idejama da budete spremni kad vas obavijestimo o početku nagradne igre.

Starorimski bog Kupid vas je već pogodio svojom čarobnom strelicom pa je vrijeme da počnete uživati u slatkim posljedicama. Možda ćete baš vi zauvijek imati svoju Budimpeštu kao što je dvojac iz spomenutog klasika imao svoj Pariz.