LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Simfo-rock

Zagrebačka filharmonija novi koncert posvećuje grupi Queen

Vječni hitovi poput „Somebody to Love”, „The Show Must Go On”, „We Are The Champions”, „I Want to Break Free” ili „Bohemian Rhapsody” samo su dio programa posvećenog legendarnim britanskim rockerima.

Vječni hitovi poput „Somebody to Love”, „The Show Must Go On”, „We Are The Champions”, „I Want to Break Free” ili „Bohemian Rhapsody” samo su dio programa posvećenog legendarnim britanskim rockerima.

U petak, 18.3, Zagrebačka filharmonija priprema simfo-rock posvetu karizmatičnim vladarima pozornice – britanskoj grupi QUEEN. 

 

Kao i mnoge druge glazbene posvete i koncert u Off ciklusu donijet će i Somebody to Love i Bohemian Rhapsody i mnoge druge uspješnice legendarnih britanskih rockera, ali će ipak po nečemu biti sasvim poseban!

 

Znamenite vokalne dionice Freddieja Mercuryja i ostatka Queenovaca neće pjevati vokali, već će ih izvoditi – tromboni! Nesvakidašnji i u potpunosti originalni aranžmani djelo su dugogodišnjeg člana Zagrebačke filharmonije, njena trombonista i skladatelja Marina Rabadana.

 

Vokalne dionice preuzet će članovi Kvarteta trombona Zagrebačke filharmonije – ugledni filharmonijski glazbenici Ivan Mučić, Mario Šincek, Marin Rabadan i Goran Glavaš, a u pratećem bendu pridružit će im se prokušani rockeri: Matija Moslavac na gitari, Boris Novak na bas gitari, Berislav Arlavi na klavijaturama te Renato Palatinuš na bubnjevima.

 

Orkestar Zagrebačke filharmonije dat će cjelokupnoj izvedbi onaj posebni filharmonijski sjaj, a ekipom na sceni ravnat će mladi maestro Veton Marevci.

 

Ulaznice osigurajte na vrijeme na blagajni Zagrebačke filharmonije u KD Vatroslava Lisinskog te u sustavima ulaznice.hr i eventim.hr.

 

Vječni hitovi poput Somebody to Love, The Show Must Go On, We Are The Champions, I Want to Break Free ili Bohemian Rhapsody samo su dio programa posvećenog legendarnim britanskim rockerima. Rabadan najavljuje i više glazbenih iznenađenja te skrivenih bisera iz Queenove kraljevske pjesmarice, a Zagrebačka filharmonija, kao i uvijek u Off ciklusu, poručuje:

– U petak 18.3. – Lisinski u 19:30 sati – isključite probleme i uključite ono što svi najviše volimo – dobru glazbu!

FOTO: PRESS