LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Povratak kultne serije

VIDEO: Završilo je snimanje specijala serije „Prijatelji”; evo nekoliko detalja

Još uvijek nije poznat datum izlaska ove epizode, no prema nekim okvirnim saznanjima, to bi se trebalo dogoditi za par mjeseci.

Još uvijek nije poznat datum izlaska ove epizode, no prema nekim okvirnim saznanjima, to bi se trebalo dogoditi za par mjeseci.

Prošlog tjedna završilo je snimanje specijala serije Prijatelji na originalnom setu Stage 24 u Warner Bros studiju u Kaliforniji. Ondje su se ponovno ujedinili Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer i Matt LeBlanc, a internet je prepun malih dragulja sa snimanja, prenosi BBC.

Još uvijek nije poznat datum izlaska ove epizode, no prema nekim okvirnim saznanjima, to bi se trebalo dogoditi za par mjeseci. Ono što je poznato jest da je u studiju mogla biti publika, ali ne obožavatelji, već uglavnom statisti koji su plaćeni baš za taj angažman.

Dio snimanja odvijao se zbog koronavirusa na otvorenom, uključujući uvodnu scenu kod fontane uz pjesmu I'll be There For You benda The Rembrandts.
Kako će točno izgledati epizoda, teško je reći, no prema onome što je David Schwimmer izjavio gostujući u emisiji Grahama Nortona, glumci ne bi trebali utjeloviti likove, nego biti oni sami, uz izuzetak jednog malog dijela o kojemu se ne zna više od toga da će svaki od likova nešto pročitati.

Nešto jednako zbunjujuće rekla je i Jennifer Aniston koja je izjavila da neće biti Rachel, iako to ustvari je. Svi su oni, rekla je, mali djelić tih likova, stoga nam preostaje samo čekati dok i sami ne budemo mogli pogledati ovu dugoiščekivanu epizodu.
 
FOTO: INSTAGRAM/FRIENDS